2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم ولی خیلی ناامید شدم چرا اخه 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 46 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی بی چکای کاستی اصلا تا نیم ساعت نباید تکون بخورن چون ادرار روی نوارش توی اون سوراخه هنوز خیسه جابج ...

ببخشید انلاین سفارش میدین چطور براتون بسته بندی میکنن من میترسم توی دفتر پست پیدا باشه چیه آبروم بره آخه آشنامونن

خدایا بغلم کن❤
چرا اینقدر عجله داری  منم شرایطت رو تحربه کردم  پاشو یه دوش بگیر  ی چایی برا خودت ...

خیلییی داغونم.. دلم پر میکشه برا بچه

صبح کم مونده بود گریه کنم 

میدونم زود زدم ولی اخرش ناامیدم

ببخشید انلاین سفارش میدین چطور براتون بسته بندی میکنن من میترسم توی دفتر پست پیدا باشه چیه آبروم بره ...

توی جعبه های ضخیم کوچولو یا متوسط یا بزرگ بسته به سایز سفارش، بسته بندی میکنن چسب پهن محکم میزنن میفرستن اسم کالا هم روی جعبه نوشته نمیشه

خیلی خوبه من راضیم ازین سیستم 

هزیزم نگران چی هستی این ماه نشد ماه بعد مهم اینه حامله میشی استرس و دور کن اگه خدایی نکرده پریود شدی چند تا کارو میگم انجام بده 

اگه حاجله نمیشدی که اول میگفتم تحت نظر باش ولی چون میشی تین کارو کن

اول اصلاح تغذیه تا حد امکان 

دوم ۶ روز طلایی وسط سیکل و از دست نده شب در میون با پوزیشن سجده ۲۰دقیقه در همون حالت بمون تقویتم یادت نشه 

سوم ورزش سبک 

چهارم تا حد امکان بهش فکر نکن 

پنجم اگه اعتقاد داری ی نون ماست و سبزی نذر حضرت ابوالفضل کن حتی اندازه ۵ نفر و همینطور نذر حضرت رقیه کن به نیت ایشون برای چندتا بچه هدیه کوچیک مثل گیره پنس و و... اینجور چیزا بخری