2777
2789

سقط داشتم ۳ ماه پیش ک بعد ۲۰ روز تاخیر بی بی مثبت شد چون پریودام خیلی نامنظم بود.. ۵ هفته بودم لکه بینی داشتم تا ۸ هفته سقط شد دکتر گفت دو ماه دیگ اقدام کن.. البته اینم بگم سقط تا رفتم بیمارستان دم در بیمارستان افتاد.. تقصیر خودم بود بی بی چک ک منفی بود گفتم خوب باردار نیستم همه کاری کردم تا پری بشم..

حالا این‌ ماه اقدام کردم ماه قبل ۲ روز زودتر پری شدم  این ماه اگه ب حساب ۲۸ روزه حساب کنم فردا موعدمه ..اگه ماه ب ماه حساب کنم ۳ ام باید پری بشم

امروز بی بی زدم منفی شد البته اولش یکککم هاله داشت بعد تکونش دادم بهم ریخت..ولی فک کنم در کل منفیه تو تاپیک قبلم گزاشتم عکسشو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزای تخمک گزاری خیلیی درد تخمدان داشتم

چند روز پیش ی هفته پیش کمر درد شدید با ترشح آبکی

دو روزه  زیر دلم درد میاد و انتهای کمرم ی لحظه تا بلند میشم درد داره دوباره خوب میشه..سینه هامم حساسه

بنظرتون باردارم

بی بی چکای کاستی اصلا تا نیم ساعت نباید تکون بخورن چون ادرار روی نوارش توی اون سوراخه هنوز خیسه جابجا میشه

ناامید نباش اگه میتونی یه بی بی چک متفاوت بگیر ترجیحا خودکاری دوباره فردا صبح زود امتحان کن

منم الان زدم از دی جی.کالا برام بیاره

بنظرت باردارم

چرا اینقدر عجله داری 

منم شرایطت رو تحربه کردم 

پاشو یه دوش بگیر 

ی چایی برا خودت بریز 

با ارامش لذت ببر از زندگیت 

هر چیزی رو بیافتی دنبالش دیرتر ب دست میاد 

شکر خدا کن که سلامتی هر چیییی مصلحت خدای کریم باشه اتفاق می افته 

پاشو زانوی غم بغل نگیر