2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ده هفته که جنسیت معلوم نیست ، تو آن تب هم در حد حدس ، 

من ان تی پشتش بود ، دکتر گفت سرفه کن ، هرچی سرفه کردک برنگشت ، بعد کلی با اون دستگاه زد رو شکمم دردم گرفت ، گفتم دکتر میرم یه چیزشیرین می‌خورم میام، گفت یه ربع هم راه برو ، 

این کارا رو کردم یه کوچولو چرخید ، بعد که کارش تموم شد کامل چرخید 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
تو ده هفته که جنسیت معلوم نیست ، تو آن تب هم در حد حدس ،  من ان تی پشتش بود ، دکتر گفت سرفه کن ...

اخخی نخود  ای جون   اره منم تو سونو ۱۰ هفته پشتش بود هی خودشم تکون میداد  بلا

چه اعلایمی دارین بچه چندمه

بچه اول من 

من اصلا از روز اول حالت تهوع نداشتم  اما حدود فقط دوهفته بعد نهار  عصر حالم بد میشه در حد یه تهوع و اینا   چیزا نمکی  ترش دوست دارم کیک و شیرینی جات و نوشابه اصلا  اشتهام خوبه  اصلا تنبل نشدم صورتم تغییر نکرده پف کنم و چاق بشم  هیچ

اخخی نخود  ای جون   اره منم تو سونو ۱۰ هفته پشتش بود هی خودشم تکون میداد  بلا

اره فسقلی حیا کرده بود 🤭

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
بچه اول من  من اصلا از روز اول حالت تهوع نداشتم  اما حدود فقط دوهفته بعد نهار  عصر ح ...

انشالله که هرچی خیره بشه 

من که بچه سومم هست داغونم شکمم زود بزرگ شد دکتر استراحت داد ولی حالم داغونه

انشالله که هرچی خیره بشه  من که بچه سومم هست داغونم شکمم زود بزرگ شد دکتر استراحت داد ولی حالم ...

الان چند هفته ای ؟