2789
عنوان

قیمت عینک طبی ..

243 بازدید | 11 پست

عینک طبی از ارزون و معمولی تا گروتش کسی میدونه الان چنده

برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش

شیشه ها قیمت متفاوت دارن 

بستگی به شماره چشمت داره 

فرم هم فک کنم از ۷۰۰به بالا باشه 

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دیدم  سیصد چهارصد   چه خبر این قیمت

والا من ۸۰۰ گرفتم

کمتر ۷۰۰ هم نبود 

البته من چون شیشه عینکم خیلی گرونه و عمری استفاده میکنم سمت عینکای قدیمی یا جنس معمولی نمیرم

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
والا من ۸۰۰ گرفتم کمتر ۷۰۰ هم نبود  البته من چون شیشه عینکم خیلی گرونه و عمری استفاده میکنم س ...

شیشه آره   با فرم    من بدون شیشه  منظورم بود  من میخواستم عینکم راعوض کنم خسته شدم   از سیصد به بالا بود  بدون شیشه 

💖عشقم خانواده ام💖
والا من ۸۰۰ گرفتم کمتر ۷۰۰ هم نبود  البته من چون شیشه عینکم خیلی گرونه و عمری استفاده میکنم س ...

منم خط خش نشکن نور رد نمیکنه بالاترش گرفتم دوسال پیش الان برا داداشم میخوام

برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش
شیشه آره   با فرم    من بدون شیشه  منظورم بود  من میخواستم عینکم راعوض کنم ...

منم بدون شیشه گفتم

فریم ایرانی از ۵۰۰ به بالا دیدم

خارجی از ۳ میلیون  به بالا

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم