2777
2789
عنوان

دعوا با مادر

6711 بازدید | 41 پست

امروز مامانم هي رفت رو مخم هيچي نگفتم هيچي نگفتم اونم دست بر نداشت يه دفعه منفجر شدم شروع كردم داد زدن هر حرفي از دهنم دراومد بهش زدم حالا هنوز هم از دستش حرصي هستم هم عذاب وجدان دارم كاش اينقدر بچه هاتونو اذيت نكنيد اگه مادر هستين

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من متاهل هستم. زمانی که تو خونشون بودم همیشه شب ها با گریه میحوابیدم. .الان هم سه روزه تلفن خونه رو ...

منم ٢٨ سال تو خونه شون بودم فقط تحقير بود توهين بود زجر و عذاب بود

هنوزم دست از سرم بر نمي دارن

منم مثل تو 

من ازدواجم کردم 

ولی انقدر مادرم اذیت کرده از بچگی 

نوجوونی 

بعد ازدواج چه بلاهایی سرم نیاورد 

دیگه خستم کرده 

الان دوساله انقد از دستش خسته شدم گاهی نفرینش میکنم

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

یادمه اگه چپ می رفتم راست میرفتم 

میگفت ادم باش این کار نکن اینجور نباش 

خر نمیگیرتت !!!! 

یا من تازه تو سن بلوغ بودم میگفت تو دستمال یک بار مصرف مردایی

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

منم  امروز  خیلی از دست مامانم  ناراحت  شدم‌ داریم  خونه  میسازیم‌ یک‌ هفتس‌ رو  خونه  دارن‌ کار میکنن دیروز شوهرم  دوبار دستش‌ مونده  لای‌ بالابر‌ دوتااز‌ انگشتاش‌ ترکیدن  یعنی گوشتش ریخسته  بود  بیرون  صب بامامانم‌ تلفنی  صحبت  میکردم‌ گفتم اره اینطوری  شده دست مونده  زخم شده برگشت  گفت اونم منگله‌ ها  واقعاهیلی‌ اسکله  جنبارپشت‌ سر  هم  تکرارکرد‌ منم‌ یحورناراحت  شدم  گفتم وا خب اتفاقه دیگ انتظار داشتم الان بگ‌ حالش چطوره و فلان ولی این  حرفی بود ک تحویل‌ من داد‌ باراولش‌ نیس  کلا  همیشه  همینجوری  با من  حرف  میزنه  منم  ی روزی  مث  خودت  اسی دیگ قاطی  میکنم  هر چی تو دلمه  میریزم  بیرون

مممممم
یادمه اگه چپ می رفتم راست میرفتم  میگفت ادم باش این کار نکن اینجور نباش  خر نمیگیرتت !!! ...

من یه بار یه لاک 100 تومنی خواستم ،،اصلا پول خاصی نبود اون زمان نداد که نداد. ..نه عروسکی نه لباسی. ..می گفت تو خرجت تو آیندس تو خرید جهیزیه هم هرسری میرفتیم خرید اشک هام رو میاورد اصلا حلالش نمی کنم به هیچ وجه