2777
2789

از روز دهم کیت زدم روز ۱۳ یکم هاله پررنگ تر شد ولی روز ۱۴ و ۱۵ پر رنگ شد و روز ۱۶ یکم کمرنگ شد 

روزهای اقدامم روز ۶،۱۰،۱۱،۱۳،۱۵،۱۷

یعنی بازم باید اقدام کنم و اصلا تاثیری داره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقدامتو داشته باش چ فرقی میکنه 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

نه دیگه حالا صبر کن تا موعدت

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

منم اقدامم . کیت استفاده کردم این ماه.البته قبلش یک شب در میون نزدیکی داشتم.ولی از دیشب که مثبت شده هم دیشب نزدیکی داشتم و هم الان . نظرمه امشب هم نزدیکی داشته باشم .حالا عصری هم یه دونه کیت دیگه میزنم ببینم رنگش چجوره

اقدامات خوب بوده.ولی درکل میگن تا بیست سیکل باید نزدیکی داشت

اگه یه شب درمیون بخوام حساب کنم امروز روز ۱۸ که دیشب اقدام داشتم و فردا شب روز ۱۹ که اقدام کنم 

منم اقدامم . کیت استفاده کردم این ماه.البته قبلش یک شب در میون نزدیکی داشتم.ولی از دیشب که مثبت شده ...

اسپرم ضعیف میشه تو یه روز و دو روز پشت هم میگن نباشه 

به شب درمیون 

اسپرم ضعیف میشه تو یه روز و دو روز پشت هم میگن نباشه  به شب درمیون

دوماه پیش یک شب در میان بود . حالا این ماه اینجور کردم.پناه بر خدا ببینم چی میشه.چون یه تاپیکی بود اکثرا با رابطه زیاد توی زمان تحمک گذاری باردار شده بودن