2777
2789

آتلیه لوکس سعادت اباد 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینش و میدونی

هزینه شو الان ن متاسفانه پیج دارن منتها نمیاره الان 

من اونجا عکسامو گرفتم

یکی هم هست سمت دهکده المپیک ب اسم روژه اون ب لحاظ قیمتی مناسبتره 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
هزینه شو الان ن متاسفانه پیج دارن منتها نمیاره الان  من اونجا عکسامو گرفتم یکی هم هست سمت دهک ...

مرسی عزیزم شماره نداری یا ادرس پیج ؟

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مرسی عزیزم شماره نداری یا ادرس پیج ؟

قربانت

چرا پیجشونو دارم ولی اینستام وصل نمیشه 

عزیزم ببخشید اینجا ازت میپرسم 

شما با حنا و تخم مرغ و سبوس برنج مو دراوردید واقعا محسوس بود ؟ 

قبلش کف سرت دیده میشد ؟

چندماه حنا و تخم مرغو سبوس برنج گذاشتی  ؟

من پلی تیستیکم چند ساله ریزش داشتم کف سرم دیده میشه میخواستم ببینم اگه واقعا موهات دراومده و پرشده منم انجام بدم عزیزم لطف میکنی اگه راهنمایی کنی سوالامو جواب بدی

عزیزم ببخشید اینجا ازت میپرسم  شما با حنا و تخم مرغ و سبوس برنج مو دراوردید واقعا محسوس بود ؟& ...

وای انقدر کم حافظه شدم 🥺ولی یادمه یه مدت انقدر ریزش مو داشتم حنا و سبوس میزدم دیگه نمیریخت تاثیر خوبی رو موهام داشت 

وای انقدر کم حافظه شدم 🥺ولی یادمه یه مدت انقدر ریزش مو داشتم حنا و سبوس میزدم دیگه نمیریخت تاثیر خو ...

شما وف سرت معلوم میشد ؟؟

مال من انقد ریخته تب سرم معلوم میشه 

رویش هم داشتی ؟؟

ول کردی ماسکو دوباره موهات ریخت ؟

شما وف سرت معلوم میشد ؟؟ مال من انقد ریخته تب سرم معلوم میشه  رویش هم داشتی ؟؟ ول کردی ماسکو ...

نه انقدر نبود بعد من برا کارای انتقال و اوایل بارداری خیلی موهام میریخت میخوای تستش کن