2777
2789
عنوان

خیانت نمیکنم ولی…

603 بازدید | 22 پست

بچها من دو سه ماهیه با یکی تو رابطم..یه ۳ ۴ سال بود یه پسریو میشناختم خیلی خوشم میومد ازش چنباری باهم بیرون رفتیم،اون ادم متعهدی نبود بخاطر همون نمیشد باهم باشیم فقط دوست بودیم.این اخرا رابطمون بعذ چن سال داشت بهتر میشد ولی سرو کله این اقا پیدا شد …اطرافیان گفتن اون پسره باهات رل نمیزنه در حد همون دوسته همیشه همین بوده با این جدیده رل بزن…منم اوکی دادم..رابطمون خوبه خیلی دوستم داره..

چن روز پیش اون اقای قبلیو تو دانشگاه دیدم بهم سلام داد از بیو اینستام فمیده بود رل زدم…

دوستش بهش گف عه ممد کیمیاس بریم پیشش.اونم گف نه کیمیا خانم دوس دختر داره زشته.بهش پیام دادم چرا اینطوری گفتی گف زشته کیمیا خانم شما دوس پسر داری…

هیچ حوره از ذهنم نمیره بیرون.ب این اقایی که الان باهاشم صد بار گفتم جدا شیم گفته ن توروخدا مرگ من🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کلا همه ی اینا رو بنداز دور کیمیایی که دوس دختر داری بذار یکی جدید پیدا شه😂

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور