2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهربون عاشق بچه ها و نوه هاس ب عروس ها احترام میزاره اما ب موقع اش زبونش نیش داره ی چیزی ک واسه دختر خودش میپسنده واسه عروس عیب مثلا من شیرخشک میدادم ب دخترم دهنم سرویس کردن تو مادر نیستی شیر ب بچت ندادی اما حالا دختراش همشون شیرخشک میدن

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
مگه میشه تو چار سال دو بار فقط

اره بخدا اصلا ادم نیستن هیچکدومشون یکبار زنگ نزدن دعوتم کنن 

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
مهربون عاشق بچه ها و نوه هاس ب عروس ها احترام میزاره اما ب موقع اش زبونش نیش داره ی چیزی ک واسه دختر ...

و اینکه خیلی وسواس داره و زیادم وابسته دخترم هست😂

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
دست راستتوبکش توسرم منم ردتماس کنن راحتشم ازشرشون

🤣🤣🤣ولی من ناراحت شدم از بی احترامی هاشون دلم شکست

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

تنبل 

خسته

بی انگیزه

افسرده

مهربون

گاهی موذی

گاهی دلسوز

بیشتر ساده...

ولی در کل بدنیس...

رفتار خودم در برابر اون عادیه البته اجازه دخالت نمیدم و باهاشون سعی میکنم دوست باشم و احترامشونو دارم خیلی سینه چاک نیستم حقیقتا ولی در حد یه ظرف شستن کمکشون میکنم در کل شکر خدا در کنار سختیا خوبیا هم هست دیگ بالاخره گاهی من بد بود گاهی اون گاهی من موذی بودم گاهی اون ادم باید از حق بگه ...

ای تو رمه سپرده به چوپان گرگ طبع/این گرگی شبان شما نیز بگذرد...✌👊🤝(اسم چهارتا از کاربریای سابقم یادمه،وایسین تا بگم😁اها اولیش گوجه سبز بود،دومیش ته دیگ ماکارونی،سومیش سالاد شیرازی،چهارمیش هی هی خروس موآنا بود ولی پنجمیش یادم نی🤔🙄😑۵ تا کاربریم از سال ۹۵ تا الان ترکیده🤦‍♀️🤕😐نی نی یار جون دیگ اینبار بزار موندگار شم از من بگذرو بگذار بمانم😂باور کن دیگ شماره و ایمیلی نمونده ک بزنم🥴😒🙄
اره بخدا اصلا ادم نیستن هیچکدومشون یکبار زنگ نزدن دعوتم کنن 

اینا دیگه کی هستن. از عاطفه و محبت بویی نبردن؟ به پسرشونم زنگ نمیزنن و نمیبننش؟

ببخشید سوال میپرسم جالب شد واسم

اینا دیگه کی هستن. از عاطفه و محبت بویی نبردن؟ به پسرشونم زنگ نمیزنن و نمیبننش؟ ببخشید سوال میپرسم ...

ن نبردن یکبار خواهرشون تو اینس.تا فالو کردم بهس گفتم عزیزم فک میکنم ندیدی فالوت کردم گفت چرا اتفاقا دیدم اون پیج خانوادگیه پیج واسه رفیقام زدم فالوت میکنم منم زدم همه چیشو از گوشیم پاک کردم ....الان ک جلو من کسی بهش زنگ نمیزنه و سراغ نمیگیرن دیه سرکار میره خبری ندارم