2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 48 پست
اخه بودنشون خیلی بدترازنبودنشونه آشغالا😅🤣

خخخ پس بهتر ک نیستن

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ن نبردن یکبار خواهرشون تو اینس.تا فالو کردم بهس گفتم عزیزم فک میکنم ندیدی فالوت کردم گفت چرا اتفاقا ...

خیلی جالب بود برام. تا این حد فاصله ندیده و نشنیده بودم. 

انشالله همیشه شاد و خوشبخت باشی عزیزم.

یزدی هستی؟

چقدر شبیه همیم از نظر خصوصیات مادرشوهر

بیا بغلم😩

ای تو رمه سپرده به چوپان گرگ طبع/این گرگی شبان شما نیز بگذرد...✌👊🤝(اسم چهارتا از کاربریای سابقم یادمه،وایسین تا بگم😁اها اولیش گوجه سبز بود،دومیش ته دیگ ماکارونی،سومیش سالاد شیرازی،چهارمیش هی هی خروس موآنا بود ولی پنجمیش یادم نی🤔🙄😑۵ تا کاربریم از سال ۹۵ تا الان ترکیده🤦‍♀️🤕😐نی نی یار جون دیگ اینبار بزار موندگار شم از من بگذرو بگذار بمانم😂باور کن دیگ شماره و ایمیلی نمونده ک بزنم🥴😒🙄
خیلی جالب بود برام. تا این حد فاصله ندیده و نشنیده بودم.  انشالله همیشه شاد و خوشبخت باشی عزیز ...

ن عزیزم مشهدی ام ...ممنون گلم همینجور شما

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
حسابی کیف کن عزیزم ....و یه سعادتی که نصیبت شده خودشون خواستن نباشن ....دیگه توتلاش نمیکنی برن پی کا ...

ن منم دوباری دیدم دارن ناز میکنن   بی احترامی میکنن منم شدم صد برابر بدتر خودشون علنی خانوادشو از پیجم و شماره ها پاک کردم و انداختم بیرون

بیاااا😂

🙋‍♀️🙆‍♀️😂

ای تو رمه سپرده به چوپان گرگ طبع/این گرگی شبان شما نیز بگذرد...✌👊🤝(اسم چهارتا از کاربریای سابقم یادمه،وایسین تا بگم😁اها اولیش گوجه سبز بود،دومیش ته دیگ ماکارونی،سومیش سالاد شیرازی،چهارمیش هی هی خروس موآنا بود ولی پنجمیش یادم نی🤔🙄😑۵ تا کاربریم از سال ۹۵ تا الان ترکیده🤦‍♀️🤕😐نی نی یار جون دیگ اینبار بزار موندگار شم از من بگذرو بگذار بمانم😂باور کن دیگ شماره و ایمیلی نمونده ک بزنم🥴😒🙄
ن منم دوباری دیدم دارن ناز میکنن   بی احترامی میکنن منم شدم صد برابر بدتر خودشون علنی خانو ...

بهترین کاروکردی...اونافکرمیکنن عروس بردست...حق هربی حرمتی به خودشون میدن ولی عروس بی احترامی کنه فاجعست...بایدجلوشون مثل خودشون باشی تابفهمن یه من ماست چقدرکره داره...مال منم خیلی اذیت کردن تاحدی سرزایمانم ازخدامیخواستم فقط ازم دورشون کنه

ساده ساده ساده و پول دوست 😬 

بعضی وقتها تیکه میندازه که من توجه نمیکنم از رو سادگیش میدونم مدل حرف زدناشو البته چون میدونم خیلی دوستم داره به دل نمیگیرم هیچ وقت 

و خیلییی تنبل همش خوابیده برای یه نون خریدن هم از خونه بیرون نمیره زنگ میزنه یا شوهر من واسش خرید میکنه یا خواهر شوهرم ، دلمون هم نمیاد بگیم واسه خرید کردن برو بیرون فکر نکنه منظورمون اینه واسش خریداشو انجام نمیدن غیرمستقیم میگیم عصرا هوا خوبه برو تو محوطه جلوی خونه یه کم هوا بخور میگه نه حوصله ندارم 🫤🫤😂😂

بهترین کاروکردی...اونافکرمیکنن عروس بردست...حق هربی حرمتی به خودشون میدن ولی عروس بی احترامی کنه فاج ...

اره منم دیه محلشون ندارم الان ۳ساله گفتم برین گمشین بابا  ...

2827
2791
2779
2792