2789
عنوان

متأسفم

622 بازدید | 23 پست

سؤال کردم هیچ کس جواب نداد حتی بازدید درست و حسابیم نداشت. به عنوان یک دختر یک زن یعنی انقدر بی اهمیته این پست؟

مارک لباس زیر نخی اصل. واقعا اصل منظورمه. چون هر قدرم پول خوب میدی و 100 درصد نخ میخری بازم به نظرم مثل قدیم نیست جنسهاش. پرز میدن. زیادم نگه نمیدارم. همون هفته اول خداوکیلی پرز میده.

تولیدی آراد و آداک و ساویز و تولیدی کمالی و اینها همه خوبن توی رنج هر شش تا از بین 200 تا 300 یا نزدیک 400 تومن ( مثل ساویز). اما بازم من راضی نیستم

NBB

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خو الان چی بگیم وقتی خودت میدونی

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

متاسفانه اطلاعی ندارم شایدخیلیاهم مث من اطلاع نداشته باشن من معمولامیگم جنسای نخی نشونم بده خودم بینشون انتخاب میکنم اهل مارکم نیستم حزبرای شال و کیف وعطر خخخخ و ساعت

ایزابلا محشر 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

من تاحالا به مارک لباس زیر دقت نکرده بودم

هرکدوم خوشکلتره میخرم😶البته سعی میکنم نخی باشن

شیرومه ، شیر اشکنا ، شیروم ره وه بیشه 💔بیشنه تش بزنین ، تر و خشک با ریشه ، دای تر و خشک با ریشه 💔

جدی؟ از کدوم سایت بخرم عزیزم؟ تولیدی کجاست؟

من سایت نمیرم .از شهرمون میخرم چون سایت اندازش مشخص نیست برگشت هم که نداره

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢