2789
عنوان

متأسفم

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 23 پست
من سایت نمیرم .از شهرمون میخرم چون سایت اندازش مشخص نیست برگشت هم که نداره

درسته ولی همه جا نداره یا باید خیلی بگردی ببینی کدوم مغازه داره. الان چیزا توی سایت راحت تر پیدا میشه. منم دوست دارم حضوری بخرم اما باید مغازه ای رو که اون نوع مارک خاص رو داره بشناسی. سخت پیدا میشه برای مارک خاصی بخوای هی بگردی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خو الان چی بگیم وقتی خودت میدونی

گفتم ممکنه بعضی ها مارکهای عالی تر رو بشناسن و بگن. همین. من فقط راجع به چهار مارکی که نوشتم اطلاعات دارم. ولی دیدی که اینجا الان چند تا مارک دیگه هم معرفی کردن

گفتم ممکنه بعضی ها مارکهای عالی تر رو بشناسن و بگن. همین. من فقط راجع به چهار مارکی که نوشتم اطلاعات ...

نمیدونم عزیزم اطلاعی ندارم و زیاد سخت نمیگیرم برا لباس زیر

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
نمیدونم عزیزم اطلاعی ندارم و زیاد سخت نمیگیرم برا لباس زیر

کار شما تا حدودیم درسته البته. هر چقدر آدم حساس تر باشه و سخت تر بگیره کارش زارتره. ولی بعضیها هم پوست حساسی چون دارن باید بیشتر مواظب باشن. متأسفانه من پوستم حساسه. اوایل البته بهتر بود از یه موقعی به بعد خیلی پوستم حساس شده

جنسش نخی و با کیفیت به شرط اینکه تو دست بشوری ، با کیفیت . من از سایت گروچا خریدم . چند سال پی ...

ممنونم. همینو میخرم حتما این بار. همین که میگی کیفیتش عوض نشده معلومه کارشون درسته. اون شرکتهایی که من نوشتم یکی دو تاشون کلا تغییر کیفیت دادن تا حدودی

کار شما تا حدودیم درسته البته. هر چقدر آدم حساس تر باشه و سخت تر بگیره کارش زارتره. ولی بعضیها هم پو ...

اره عزیزم 

پوست حساس هم معمولا نخی بهتره ولی خو سخت بگیری سخت تر میشه

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
ممنونم. همینو میخرم حتما این بار. همین که میگی کیفیتش عوض نشده معلومه کارشون درسته. اون شرکتهایی که ...

خواهش میکنم  سایت خوبیه منم اولین بار که میخواستم این مارک بخرم با کلی تحقیق از این سایت خریدم راضی بودم. موفق باشی