2777
2789
عنوان

مذهبی برا مذهبیا مسئله این است ..

468 بازدید | 26 پست

بیاین کمی منو از شکست عشقی دور کنید و بگید خودتون چه استایلی هستید و همسرتون چطوریه 

یعنی خودتون که مذهبی یا محجبه هستین همسرتونم مثل شماست ؟ 

مثلا 🙃 من که تا الآن ازدواج نکردم به این دلیل هست که خودم محجبه نیستم ، جاهای مذهبی هم نمیرم .. (محرما میرم مراسما)👌

اما. تا الان همه خواستگارام شغلای دولتی مذهبی مثل سپاه و .. ریش و تسبیح و ..😎 داشتن یا مثلا طرف صف اول نماز اول جماعت مسجد محلشون بوده .. ولی سلیقمه مثل خودم باشه طرف 

و دلیل شخصی خودمم دارم .تازه اکثرشونم آشنا بودن و میدونستن من خیلی حجاب ندارم ( در اون حد بی حجابم نیستما😑) خب مسلما این تیپ شخصیتا بیشتر سمت همون محجبه ها میرن و فلان یکیشونم بهم گفت من نمیخوام ازتون چادر بزارید و .. حالا این مورد 

توی فاامیل دورمون یک دختر خیلی مقید بود از این خشکا ها عشقه هیئتو مسجدو ..

یکساله ازدواج کرده شوهرش یه بچه مد روزیه که اخرین مد کف دستشه . و اععتقادشه تا ترکیه هست چرا کربلا ..

برام سوال شده چرا بعضی از این مذهبیا فقط میخوان با یه کم حجاب ازدواج کنن و این پسرای دیگه دنبال دختر محجبه ها هستن .

شماهم چنین موردایی دیدین؟

چرا واقعا ؟ 

😅😅

فقط دونفر شمارو درک خواهند کرد : کسی که دوستت داشته باشه و کسی که شرایطی مثل شمارو تجربه کرده باشه ☺ من مترجم زبان عربی هستم ( اگه سوالی یا ترجمه کوتاه خواستید بهم بگید یا هرکمکی که مرتبط باشه ) من در یک کشور عربی( سوریه) به دنیا اومدم و بزرگ شدم اما عرب نیستم ✋ از آدم‌های منفی باف و مغرور خیلی خوشم نمی‌آد ! اینا آدم‌های بسیار سمّی هستن و سعی کنید تو زندگیتون با آدم‌های مثبت‌اندیش و بزرگ‌اندیش و خاکی ارتباط بگیرید، اینا آدم حسابین 👌 من رو توی تاپیکای شادو طنز و سرگرمی اگه تونستید تگ کنید 😉 یادتون باشه روزای سخت میگذرن و روزای خوب از راه میرسن و هیچ وقت غصه چیزی که از دستتون رفت رو نخورید میدونید چرا ؟ چون چیزی که مال تو باشه از دست نخواهد رفت .. من با این جمله سال‌هاست زندگی میکنم و دلم قرصه ، به همون خدایی که گفت بعد از هر سختی قطعا آسانی‌ست .. روزای خوشتون رو دریابید و بی‌خیال غصه ها و نشده ها و نمیشه ها و از دست رفته ها 😎 بخند دوست جانم 😚 ممنون که درباره‌ی من رو خوندید ! آرزوهاتون بشه خاطره هاتون 😍 برام دعاکنید عاقبت به خیر بشم ⚘

ن خودم مذهبی ام ن شوهرم 

ولی آدمای جلفی هم نیستیم

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

فقط یادت باشه با یکی مثل خودت ازدواج کن

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ذره عجیب بود

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
ن خودم مذهبی ام ن شوهرم  ولی آدمای جلفی هم نیستیم

هینجور اشنا شدین باهم ؟

فقط دونفر شمارو درک خواهند کرد : کسی که دوستت داشته باشه و کسی که شرایطی مثل شمارو تجربه کرده باشه ☺ من مترجم زبان عربی هستم ( اگه سوالی یا ترجمه کوتاه خواستید بهم بگید یا هرکمکی که مرتبط باشه ) من در یک کشور عربی( سوریه) به دنیا اومدم و بزرگ شدم اما عرب نیستم ✋ از آدم‌های منفی باف و مغرور خیلی خوشم نمی‌آد ! اینا آدم‌های بسیار سمّی هستن و سعی کنید تو زندگیتون با آدم‌های مثبت‌اندیش و بزرگ‌اندیش و خاکی ارتباط بگیرید، اینا آدم حسابین 👌 من رو توی تاپیکای شادو طنز و سرگرمی اگه تونستید تگ کنید 😉 یادتون باشه روزای سخت میگذرن و روزای خوب از راه میرسن و هیچ وقت غصه چیزی که از دستتون رفت رو نخورید میدونید چرا ؟ چون چیزی که مال تو باشه از دست نخواهد رفت .. من با این جمله سال‌هاست زندگی میکنم و دلم قرصه ، به همون خدایی که گفت بعد از هر سختی قطعا آسانی‌ست .. روزای خوشتون رو دریابید و بی‌خیال غصه ها و نشده ها و نمیشه ها و از دست رفته ها 😎 بخند دوست جانم 😚 ممنون که درباره‌ی من رو خوندید ! آرزوهاتون بشه خاطره هاتون 😍 برام دعاکنید عاقبت به خیر بشم ⚘

اره زیاد .

همون ....... که گفتین .  دختر مانتویی گرفتن . مجبورشون کردن چادر سرشون کنن . خب الان هما اونایی که من دیدم طلاق گرفتن .

اخلاقشون نساخت .

نمیدونم شاید مریض ان . مریض نبودن که دختر مانتویی نمیگرفتن به زور چادر سرش کنن ‌ 

خودمم مانتویی هستم البته . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

جواب سوالت رو نمیدونم ، ولی به نظرم که یاد بگیریم به عقاید هم احترام بذاریم چیزی که این روزا دغدغه خیلی ها شده ، مشکلی بوجود نمیاد که دو نفر با عقاید منفاوت کنار هم زندگی کنن ، 

فقط یادت باشه با یکی مثل خودت ازدواج کن

متاسفانه هرچی طلبه و بچه مذهبیه میاد سمت من ؛( 

جواب سوالت رو نمیدونم ، ولی به نظرم که یاد بگیریم به عقاید هم احترام بذاریم چیزی که این روزا دغدغه خ ...

وولی اثیر میزاره تو زندگی 

هینجور اشنا شدین باهم ؟

کلا من ندیده بودمش ولی چون خواهرش عروس عمومه اومده بود خونمون با خواهرش منو دید و به خانوادش گف 

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

این مدلیش رو نمیدونم ولی برعکسش زیاد بوده برام.

دلیلشم خانواده هاشون بوده.

یعنی خانوادهدب نظر ب تیپ شخصیتی من میخورده ولی پسرشون نه.

و عجیب اختلاف بین خود خانواده و پسرشون بوده.

و جالب این که از نظر سیاسی با ما فرق داشتن ولی باز اصرار به خواستگاری داشتن ، بعدا اکتشفا پسرشون کلا از اونور بوم افتاده.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

عزیزم‌تابوده من اینجوری دیدم ،مذهبی ها گرایششون بیشتر به سمت دخترای غیراز هم تیپای خودشونه

چون تشنه ی اون مدلی هان

پسرای مثلا قرتی و بروز هم چون دختر دوروبرشون ریخته بوده و اکثرا باحجابو فلان نبودن فکرمیکنن اگه مذهبی بگیرن زنشون فقط مال خودشونه و دیگه هیچکس نگاش نمیکنه و اینجوری جلو میرن

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
اره زیاد . همون ....... که گفتین .  دختر مانتویی گرفتن . مجبورشون کردن چادر سرشون کنن . خب الا ...

فقط یکی دو مورد گفتن بهم نمیخوایم چادری بشی و فلات اما مشخص بود اولشه

ممکنه بخاطر محیط و شغل خودتو و پدر باشه 

اما چرا آدما به اینجور ازدواج راضی میشن دلیلش سختی ازدواجه خیلی سخته یه نفر که شرایطش اکی باشه پیدا کنی بعد همه جوره ردیف باشه 

احتمالا پسرا میگن خب دختره بیاد تو زندگی بلاخره تا یه حدی تغییر می‌کنه یا دخترا بعضا ممکنه شرایط پسر اکی باشه اکی بدن 

یعنی به دلشون بیشتر برن تا به منطق 

البته بنظر من خیلی مهمه و تجربه خودمم راضیم