2777
2789
عنوان

تاپیک خیانت

395 بازدید | 28 پست

خیلی زیاد شده چرا ما خانما بهم رحم نمیکنیم ترخدا بهم رحم کنید ترقران با مرد زن دار نرید تو رابطه من طرف ک با شوهرم بود خودش شوهر داشت و با شوهرش همش عکس و تفریح ولی شوهر من ب دلیل شکاک شدن من و دعوا های زیاد حتی باهم حرف نمیزدیم ترقران مرد زن دار دیدید فحش بکشید بهش اگه خاست بهتون درخواست بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی شوهردوستم بمن پیشنهادمیده...تقصیرمن چیه؟مردخرابم زیاده

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

به شخصه با هیچ مرد زن داری وارد رابطه نشدم و نمیشم و حتی اجازه ندادم بخواد حتی با حرف زدن از من سواستفاده کنه

من خودم مجردم واقعا دنبال عشقم و چه بسا ازدواج

مردی که زن داره به چه درد من میخوره

☹️ خیرنبینن اینجور زنا

بخدا من ی همکلاسی داشتم دانشگاه چندبار بهش زنگ زدم واسه جزوه بعد ی شماره بهم داد ک ب این زنگ بزن اون گوشیم خانمم حساسه هزار بار ب خودم لعنت فرستادم چرا زنگ زدم بهش من حتی با گوشی شوهر عتیقه ام زنگ میزدم ک مبادا بعد دردسر بشه با خودم میگخ نکنه کارمای اونم پس دادم 

ترخدا حتی یک کلمه هم جواب نده فحش بده بهش و بگو ب همه میگم ابروتو میبرم 

ترسوندمش عین چی....گفتم به شوهرم میگم بکشتت.....

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

متاسفانه منم یشب متوجه خیانت شوهرم با یه زن شوهر دار شدم که حتی یادمه روز زن بود و پروفایلش روزت مبارک مادرشوهر عزیزم 

خدا هزاررررررر بار لعنتشون کنه هم شوهرمو هم زنه رو

دلم به حال بچش سوخت که قراره زیر دست زن هرزه ای بزرگ بشه 

با اینکه چهار سال گذشته ولی هبچوووودقت از ذهنم نمیره بیرون و نتونستم دلم رو صاف کنم

اندازه نگه دار که اندازه نکوست...                                                                         هم لایق دشمن هم لایق دوست💜
خوب کردی اصلا جواب مرد های هرزه رو نباید داد 

اون یکی دوستم باماشین این وراون ورمیبرد..زنشم میدونست...به بهونه همکاری...گفتم بروباهمون دوست شو.....بهش کلی برخورد...جهنننم

متاسفانه منم یشب متوجه خیانت شوهرم با یه زن شوهر دار شدم که حتی یادمه روز زن بود و پروفایلش روزت مبا ...

دقیقا منم چند روز بعد روز مرد فهمیدم ک پروفایلش عکس شوهرش بود و کیک بخدا من سوختم رفتم حاشیه شهر انقد جیییغ زدم و گریه کردم انقد زجه زدم آروم نشدم ک ما حتی ب خاطر اون کثافط تولدم رو هم تبریک نگفت