2777
2789
عنوان

تاپیک خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 28 پست
دقیقا منم چند روز بعد روز مرد فهمیدم ک پروفایلش عکس شوهرش بود و کیک بخدا من سوختم رفتم حاشیه شهر انق ...

😔😔بخدا هیچ موقع حلالشون نمیکنم 

من شوهرمو فرشته میدیم لعنت بهشون 

هنوز ک هنوز یادم میافته گریم میگیره 

اندازه نگه دار که اندازه نکوست...                                                                         هم لایق دشمن هم لایق دوست💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمی‌دونم سر اینکه گوشیش رو یهو کشید دعوامون شد کتک کاری اومدم خونه بابام ده روزه

زندگی بعد از خیانت به تار مویی وصله

نمیدونم همسرتون ارزش تلاش کردن یا نه (مطمئنا به خاطر خیانتش ارزشی نداره ولی به هر حال پدر بچتون هست و شاید مصلحتهای دیگه ای رو هم بتونید در نظر بگیرید) منزل رو نباید ترک میکردین. 

اسی وایستا ادبش کن منم متاسفانه بعد از دعوای خیانتش رومون تو  روی هم باز شد و کم کم کار ب فحش و کتک کاری رسید 

آخرین بار ک دستش رو روم بلند کرد دوماهی قهر کردم بعدش با وساطت عموش برگشتم الان جرئت نمیکنه 

اندازه نگه دار که اندازه نکوست...                                                                         هم لایق دشمن هم لایق دوست💜
😔😔بخدا هیچ موقع حلالشون نمیکنم  من شوهرمو فرشته میدیم لعنت بهشون  هنوز ک هنوز یادم میا ...

من حتی چند بار خودکشی کردم ب زنه پیام فحش دادم رفت ازم شکایت کرد چون مدرکی نداشتم و واسم حبس تعزیری بریدن چون دانشجو دکتری بودم و واسه دانشگاه کار میکردم قاضی با توجه ب اینا شلاق رو هم تعزیری کرد فک کن با شوهرم خابیده بود شکایت کرد منم محکوم شدم 

اسی وایستا ادبش کن منم متاسفانه بعد از دعوای خیانتش رومون تو  روی هم باز شد و کم کم کار ب فحش و ...

من ده روزه اومدم بچه ام خیلی اذیت میکنه و بریدم اینجا خونمون کوچیکه و خواهر بردار هام اذیتن سر گریه بچه 

من حتی چند بار خودکشی کردم ب زنه پیام فحش دادم رفت ازم شکایت کرد چون مدرکی نداشتم و واسم حبس تعزیری ...

آخ خدا لعنتش کنه زنیکه ج*نده

اشتباه کردی عزیزم الانم اگ شک کرده بودی بروی خودت نمی‌آوردی چکش میکردی و مدرک جمع میکردی 

اونموقع درخواست مکالمه ها و پیامک ها رو نکردی؟! 

من ده روزه اومدم بچه ام خیلی اذیت میکنه و بریدم اینجا خونمون کوچیکه و خواهر بردار هام اذیتن سر گریه ...

خدا بهت آرامش بده عزیزم  

نیومده دنبالت زنگ نزده؟! 

آخ خدا لعنتش کنه زنیکه ج*نده اشتباه کردی عزیزم الانم اگ شک کرده بودی بروی خودت نمی‌آوردی چکش میکردی ...

چرا شکایت کردم منم دم دادگاه شوهرم کف کفشمو بوسید ک ببخش چقد التماس کرد چقد زجه زد منم بخشیدم با این که شکایتم فعال بود ک اون ازم شکایت کرده من دلم برا دختره زنه سوخت باورت میشه گفتم بزار نفهمه مامانش چ لجنی بود 

چرا شکایت کردم منم دم دادگاه شوهرم کف کفشمو بوسید ک ببخش چقد التماس کرد چقد زجه زد منم بخشیدم با این ...

کاش همون موقع نمیبخشیدی و تا تهش میرفتی عزیزم 

ما خانما دلمون خیلی نازکه 

این مردا تا خرشون از پل میگذره یادشون میره 

کاش همون موقع نمیبخشیدی و تا تهش میرفتی عزیزم  ما خانما دلمون خیلی نازکه  این مردا تا خر ...

اره خیلی پشیمونم خیلی اون موقع بچه نداشتم گولم زد و بچه دار شدم ک بیچاره ترم کنه

نه  نه زنگ زده  نه پیام داده

چه سنگدل دلش برای بچش هم تنگ نشده

عزیزم حالا ک رفتی با تمام اذیت شدناش بمون سرجات 

تا وقتی ک خودش بیاد دنبالت

اره خیلی پشیمونم خیلی اون موقع بچه نداشتم گولم زد و بچه دار شدم ک بیچاره ترم کنه

عزیزم 😔 با یه مشاور هم صحبت کن راهنماییت کنه