2777
2789
عنوان

بچم از سرفه داره خفه میشه....

1870 بازدید | 44 پست

مریضیش چهار روز پیش با تب شدید  شروع شد،میگن‌ویروس آنفولانزای جدیده که تو مدارس شیوع پیدا کرده، دخترمن از همکلاسی‌اش گرفته ،از دیروز سرفش شروع شده ،سرفه های وحشتناک ،دکترم بردیم ولی هیچ اثری نداره ،اشتهاشم‌کم شده تو این چند روز بچم آب شد توروخدا بگین ،چی بدم‌ آروم شه،گریم میگیره سرفه هاشو میبینم .

هفت تخمه،پر سیاوش جان

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزی چندبار با اب جوش ولرم رو به گرم واسش شربت عسل و چندقطره لیمو درست کن بده بخوره گلوش نرم شه. 

گلو خشک باشه سرفه زیاد میشه. نرم باشه با مایعات گرم و سوپ گرم زودتر خوب میشه. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است.... 

خدا کنه هیچ بچه ای مریض نشه...پسر منم تب داره الان ولی کمه خداروشکر ...عناب بجوشون بدش..چار تخم بدش..

امیدوارم به هر آنچه تو دلت هست برسی...منم همینطور بیا برای جفتمون صلوات بفرست😍

شربت توسیان بهش بده 

آب عسل فراموش نشه 

اصلا توی اتاق دود درست نکنی 

آب ولرم بهش بده 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

این دستور رو دکتر به من داد عالیه 

بارهنگ(یه قاشق چایخوری) و به دونه و یه دونه عناب و 2 تا انجیر بریز تو لیوان روش آب‌جوش بریز بعد در لیوان رو با یه بشقاب بزار ده دقیقه بمونه بعدش یه قاشق عسل بهش اضافه کن بده بخوره همش خوردنی (فقط به دونشو جدا کن اگه سختشه)