2777
2789
عنوان

بچم از سرفه داره خفه میشه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1870 بازدید | 44 پست
وای منم الان دقیقا عین خودتم پسرکلاس اولیم فقط سرفه میکنه

میگن درمانگاهها و بیمارستانها پر شده از بچه های مدرسه ای توروخدا مواظب خودتون و بچه هاتون باشین .همچنان بیرون میریزد ماسک بزنید .خیلی ویروسه بدیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شربت پلارژین

یا شربت اویشن یا شربت عسل ازداروخونه بگیر

دختر منم ۴ روز از مریضیش گذشته

تو سرما نباید برن 

موقع خواب کلاه بذار براش سرش گرم بمونه

بگو موقع سرفه خلطاشو بریزه

بخور براش بزن یا حمام و بخار کن،یه دو سه دقیقه بمونه و خلطاشو بریزه

دستتو حالت کاسه کن و پشتش دو طرف ستون فقراتش ،جایی که ریه هست ضربه بزن بیا بالا تا سرشونه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اسپره سالبوتامول بزن براش و اسپره سرتاید

اسپره سالبوتامول گیر نمیاد مامان من آسم داره چند روزه هر داروخونه ای میریم میگن نیست 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

نترس پسر منم همین بود.

حتتتتما آخرشب قبل از خواب و نیمه شب بهش آب گرررم و عسل بده، سینه ش رو آروم میکنه

پودر گیاهی روتارین هم داروخونه ها دارن عالیه.

داروهاش رو به موقع و کامل بده که عفونت تو تنش نمونه

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️
اسپره سالبوتامول گیر نمیاد مامان من آسم داره چند روزه هر داروخونه ای میریم میگن نیست 

بیشتر بگرد.‌من کل شهرو گشتم پیدا کردم. برای هر قلم دارو کل شهرو میگردم. ۳هفتست درگیر مریضی بچه هامم.آب شدن طفلی ها

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
روزی چندبار با اب جوش ولرم رو به گرم واسش شربت عسل و چندقطره لیمو درست کن بده بخوره گلوش نرم شه.&nbs ...

درست میکنم با بدبختی چند قاشق میخوره.خیلی تو خوردن این چیزها اذیت می‌کنه .یه چیزی میگم خوبه بخور بیشتر لج‌میکنه.ویتامین سی جوشان گرفتم ،نمیخوره ،همین شربت عسل و آبلیمو.تو شلغم عسل ریختم ...فرنی با نشاسته درست کردم گلوش نرم شه ولی خیلی اذیت می‌کنه اصلا همکاری نمیکنه

اتفاقا برای اینکه محیط ضد عفونی بشه روزی دوبار اسفند دود میکنم

خب پس نگو چرا سرفه هاش بدتر میشه

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

بیشتر بگرد.‌من کل شهرو گشتم پیدا کردم. برای هر قلم دارو کل شهرو میگردم. ۳هفتست درگیر مریضی بچه هامم. ...

همه بچه ها مریضن بخصوص بچه هایی که مدرسه میرن 

بچه های خواهر و برادر منم مریضن اصلا اشتها ندارن