دوستان من یه مدت درد سینه داشتم رفتم سونو گفتن التهاب غدد لنفاوی هست و چیزی نیست گذشت حدودا یکساال ک من باز رفتم سونو بخاطره درد زیاااده سینه تقریبا ده روز پیش گفتن ک سینه چپم دوتا کیست داره ولی گفتن چیز خاصی نیست اول رفتم دکتر غدد واسم ویتامین eنوشت روزی یکی و البته ماموگرافی بعد برای اطمینان رفتم متخصص زنان دوتا قرص بهم داد مدروکسی پروژسترون و هیدروکلروتیازید ک من زدم تو نت قرص اولیه هورمون زنانس دومی هم واسه فشار خون بالاس اصن انگار ربطی ب مشکل من ندارن کسی تجربه ای داره؟همچین دارویی بهش دادن؟و اینکه من پیش چ پزشکی برم یکی میگه برو جراح سینه یکی میگه برو جراح عمومی خیلی نگرانم موندم چیکار کنم و اینکه مجردم و ۲۸ سالمه ماموگرافی رو بنظرتون برم ک دکتر غدد واسم نوشت خودم دودلم چون میگن ضرر داره
ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم مجرد بودم داشتم داخل سینه راستم دکترم بهم ویتامین ای و پروژسترون داد بعد به درخواست خودم پیش جراح عمومی خارجش کردم الانم خداروشکر مشکلی ندارم دوتا بچه هم دارم
ماموگرافی رو که ۱۰۰۰۰درصد برو شک نکن عزیزم یسری داروها بین بیماریهای مختلف میتونه مشترکا استفاده بش ...
پس ماموگرافیو برم والا من تو همین سایت خوندم گفتن خیلیا ک زیر ۴۰ سال بهتره نرن ماموگرافی واگرن خودم اطلاعی ندارم و یچیز دیگ متاسفانه من مادربزرگ و خالم سابقه سرطان سینه داشتن خیییلللیییی نگرانم
ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
کیست منو که خارج کردن بردن آزمایشگاه بعدکه جوابش اومد دکتر گفت اگه خارج نمیکردی امکان داشت به سرطان تبدیل شه دکترمم خلی خوب بودی اصلا جای بخیه دیده نمیشه
آره عزیزم اول که فهمیدم کیست دارم رفتم سونو بعد پیش دکتر زنان اون منو معرفی کرد پیش جراح داخلی مشهد دکتر میرشاهی عاللییییییی بود ینی هیچ ردی از عمل نمونده