2777
2789
عنوان

سال آخر دانشگام ولی هنوز رل نزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1906 بازدید | 87 پست
این بحثش فرق داره  منم با ازدواج سن پایین مخالفم ولی خیلی ها سنشون زیاد تره دانشجوهای ارشد یا ...

اگه از نظر مالی هم ساپورت بشن از طرف خانواده بله چیز خوبیه. اما ما مورد داشتیم توی کلاسمون دختره با پسره از طریق نهاد عقد کردن دو ترم بعد جدا شدن به دلیل نبودن اتکا مالی 

🌹
نمیشد این تاپیک رو نزنی!!!؟الان میریزن سرم😅

توی خصوصی ازت میپرسم الان پستم رو پاک میکنم😹

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من توهینی نکردم فقط میگم آدم تو دانشگاه باید هدفش درس باشه همین

هیچ بایدی وجود نداره تواونقد افکارت پوسیدس و عقب افتاده که هنوز نمیدونی اینکه تو تو دانشگاه هدفت صرفا درسه دلیل نمیشه بقیه هم همین باشن واینکه کسی هدفش رل زدن باشه اصلاااااااااااا به تو مربوط نیس اصلااااااا

خیلیا میان من خودم ازدواج دانشجویی دارم میکنم ولی درسم هم خوبه و خیلی برام مهمه مستقل باشم و سر کار ...

خداروشکر

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
هیچ بایدی وجود نداره تواونقد افکارت پوسیدس و عقب افتاده که هنوز نمیدونی اینکه تو تو دانشگاه هدفت صرف ...

اونی ک عقب افتاده ست تویی خب؟ تویی ک یاد نگرفتی وقتی مخالفی توهین نکنی تو عقب افتاده ای

در ضمن هدف کسی ک میخواد فقط درس بخونه هم به تو مربوط نیست

اونی ک عقب افتاده ست تویی خب؟ تویی ک یاد نگرفتی وقتی مخالفی توهین نکنی تو عقب افتاده ای

والا از اول این تاپیک من دارم میبینم که تویی که تاجای ممکن داری توهین میکنی ومثل اینکه هدفت صرفا اظهارنظرنیست وسعی داری افکارتو به همه تحمیل کنی وگرنه من بانظره کسی کاری ندارم 

والا از اول این تاپیک من دارم میبینم که تویی که تاجای ممکن داری توهین میکنی ومثل اینکه هدفت صرفا اظه ...

من نخواستم نظر خودمو تحمیل کنم

توهینی هم ندارم 

توام لازم نیست دنبال پیامای من باشی ببینی چی میگم

بهتره روی خودت یکم کار کنی 

بسلامت

من نخواستم نظر خودمو تحمیل کنم توهینی هم ندارم  توام لازم نیست دنبال پیامای من باشی ببینی چی ...

دنبال پیامای تو باشم ؟😂😂😂😐

ببین چقدر خشن وتند و تک بعدی اظهارنظرکردی که انقد توجه جلب کرده 

برو کوچولو برو درستو بخون بدیهی هم هست که فعلا به دوس پسرفکرنکنی مشقاتو بنویس معلمت دعوات نکنه

دنبال پیامای تو باشم ؟😂😂😂😐 ببین چقدر خشن وتند و تک بعدی اظهارنظرکردی که انقد توجه جلب کرده  ...

کوشولو مغز توعه😹😹😹😹

تو حتی سن منو نمیدونی چی چرت میگی؟😹

همه حرفات اینجوری چرتن؟😹

کوشولو مغز توعه😹😹😹😹 تو حتی سن منو نمیدونی چی چرت میگی؟😹 همه حرفات اینجوری چرتن؟😹

با سن شناسنامه ایت کاری ندارم کوچولو جانم 

مهم اینه ک رفتارات وحرفات ونوع تبادل نظرت درحد 12 13ساله 😂

با سن شناسنامه ایت کاری ندارم کوچولو جانم  مهم اینه ک رفتارات وحرفات ونوع تبادل نظرت درحد 12 1 ...

پیامتو نخوندم فشار بخوری😌😹

شبت خوش😹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز