2777
2789
عنوان

سال آخر دانشگام ولی هنوز رل نزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1906 بازدید | 87 پست
آخه چه فایده؟ توی دانشگاه دخترا فقط ضربه می‌خورد از پسرا چون پسرا موقعیت ازدواج رو ندارن و با دختره ...

اره بابا طرف اومده مدرکشوبگیره دخترا دنبال اینن ک برن بیوفتن باهاش

بابا تو مدرکتو بگیر برو سر کارت 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاش واقعا به حرف خودت احترام بزاری و اینقدر راحت بقیه رو قضاوت نکنید و توهین نکنید که چون تو ...

من توهینی نکردم

فقط میگم آدم تو دانشگاه باید هدفش درس باشه همین

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
تو بهتره بری طلبه بشی بخدا راست میگم عقایدت دقیقاا مثل اوناست و کاملا موفق میشی بهتره دیگ بحث نکنیم ...

بسلامت

حتما ازدواج دانشجویی کار پسندیده آیه که نهاد رهبری جشن برگزار می‌کنه 

نظر شما محترمه اما من به شدت با ازدواج دانشجویی مخالفم 

به دلیل اختلاف سنی کم و یا نبود اختلاف سنی بین دختر پسر. میدونین دیگه پسرا تا بیست و هفت سالگی به بلوغ فکری نمیرسن

🌹
نظر شما محترمه اما من به شدت با ازدواج دانشجویی مخالفم  به دلیل اختلاف سنی کم و یا نبود اختلاف ...

الان امضاتو خوندم حس ششمت قویه واقعا؟

من توهینی نکردم فقط میگم آدم تو دانشگاه باید هدفش درس باشه همین

یه درصد فکر کن آدم های هستن که میتونن همزمان به چند چیز برسن 

هم‌درس بخونن هم زندگی متاهلی داشته باشم هم ورزش کنند و خیلی چیزهای دیگه 

کی گفته این ها با هم منافات داره

اره بابا طرف اومده مدرکشوبگیره دخترا دنبال اینن ک برن بیوفتن باهاش بابا تو مدرکتو بگیر برو سر کارت& ...

به شدت باهات موافقم، متاسفانه پسر ها هم توی بیشتر مواقع سو استفاده شون رو از دختر مردم میکنند ، حالا بگیم جسمی نه اما روحی، و بعد ولش میکنن به امان خدا هیچ ککشونم نمیگزه، پس بهتره دخترا اصلا توی محیط دانشگاه با پسری دوست نشن

🌹
یه درصد فکر کن آدم های هستن که میتونن همزمان به چند چیز برسن  هم‌درس بخونن هم زندگی متاهلی داش ...

چون پسره هدفش گرفتن مدرکشه

دخترا دنبال احساساتن و در آخر ضربه میبینن

نظر شما محترمه اما من به شدت با ازدواج دانشجویی مخالفم  به دلیل اختلاف سنی کم و یا نبود اختلاف ...

این بحثش فرق داره 

منم با ازدواج سن پایین مخالفم ولی خیلی ها سنشون زیاد تره دانشجوهای ارشد یا دکترا 

رزیدنت ها و .... 

به شدت باهات موافقم، متاسفانه پسر ها هم توی بیشتر مواقع سو استفاده شون رو از دختر مردم میکنند ، حالا ...

اره چون بنظرم آدم بهتره ذهنش رو بذاره روی هدفش و صبور باشه

هم مورد  ازدواج پیش میاد هم شغل درست حسابی

وقتی پسرا میان خواستگاری و عقد میکنن دختر چه ضربه ای میبینه ازدواج میکنه

مشکل اینه خاستگاریت نمیان عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز