2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نذر الکی هست . اگه دختر خوبی هستی دیر نمیشه خواستگارم میاد. امروزه بخاطر شرایط بد اقتصادی همه از ازدواج فراری ان . یسر قیمت خونه یا اجاره هاشو ببین بقیه امور زندگی به کنار

نذر الکی هست . اگه دختر خوبی هستی دیر نمیشه خواستگارم میاد. امروزه بخاطر شرایط بد اقتصادی همه از ازد ...

سلام

حقیقتاً دلم ب حال جوونامون میسوزه

بدبختی نمیشه صحبت کرد 

سریع کاربری آدم رو میترکونن

خدا خودش ب همه کمک کنه...

بین نماز مغرب و عشا دو رکعت نماز بخون به همین نیت و بگو خدا نیمه گمشده ات را بزتره سر راهت و تا وقتی که نیامده همین نماز را ادامه بده با خلوص نیت 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سلام حقیقتاً دلم ب حال جوونامون میسوزه بدبختی نمیشه صحبت کرد  سریع کاربری آدم رو میترکونن خ ...

آره  متاسفلانه حرف حق خیلی تلخه براشون .ولی هممون میدونیم  وضع چجوریه . خیلیها دارن جون میدن برا یه کار دولتی با حقوق پنج شش میلیون ولی کار گیرشون نمیاد  .اونوقت حتی اگه گیرشونم بیاد باهاش نمیتونن ۱۰روز مثل آدم زندگی کنن. فاجعه هم در مقابل این وقایع کم آورده