2777
2789

این ضرب المثل برای قدیم بود الان یه جوری باهات برخورد میشه که کار عاره،اگه میرفتم هزارتا غلط میکردم اینجوری نگام نمیکردن که الان نگام میکنن! 

چرا هرکی میبینه یه دختر ۲۲ساله داره کارگری میکنه یا بهم با ترحم نگاه میکنه یا سعی میکنه تحقیرم کنه؟! چقدر ادما بد شدن حتی همون ترحمتونم نمیخوام،لطفا اگه جایی دیدید یه دختر جوون نظافتچیه زل نزنین بهش یا باهاش با ترحم ح نزنین یا به بچه هاتون نگید درس نخونی مثل اون خانومه میشی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار عار نیست با حرفتون موافقم اما با اینکه بعضیا خودشون به آب و آتیش میزنن تا هرجور شده برن سرکار و ...

شاید دلیل دارن ک خودشونو میزنن ب آب و آتیش، از زندگی هم خبر نداریم ک عزیزم

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

مهم ترین چیز تلاشه ،شما از مادر اون بچه ک اینجوری میگه خیلی جلوتری حداقل اینقدر پوچ و بیهوده فکر نمیکنید و حرف نمیزنید ،هنوزم کار عار نیست ...همیشه ادمهای بیشعور هستن 

من به عنوان یه دختر به شما افتخار میکنم ک اینقدر با عرضه هستی که با زحمت پول درمیاری

دمت گرم دختر!

هرکس این حرف رو بزنه یه بیشعوربه تمام معناست.....اصلابهشون توجه نکن....کارگری عارنیست.....بلکه هرزگی عاره......عزیزم تویه دخترخوب وپاکی....به آدمهای سمی توجه نکن

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه