2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 36 پست
انشاالله که شماهم این ماه بارداری آخه دکتربه من گفت سه باراول بعدزدن آمپول رابطه مهمه 

منظورت سه شب پشته سره همه؟؟ بعد از زدن آمپول

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
منظورت سه شب پشته سره همه؟؟ بعد از زدن آمپول

آره سه شب پشت سرهم مهمه بعداز زدن آمپول

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

13 روز پیش زدم ای خواهر من این ماه به خاطر یک معامله خیلی خیلی استرس داشتم همیشه این همه استرس ندار ...

انشاالله که بارداری ربطی به استرس نداره منم خودم استرس خالی بودم ولی عمیق به خداتوکل کرده بودم صبربده سه چهارروزدیگه‌ پری نشدی بیبی چک بزن البته توروزموعدت انشاالله که مثبت برات دعامیکنم

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
قربونت عزیز  التماس دعا دارم فقط

انشاالله که باردرای البته گفتم ربط به استرس نداره داره نه که نداشته باشه ولی وقتی خدابرات بخواداسترسم که داشته باشی بازم میگیره انشاالله به حق شیش ماهه امام حسین توهم باردارباشی 

انشاالله که بارداری ربطی به استرس نداره منم خودم استرس خالی بودم ولی عمیق به خداتوکل کرده بودم صبربد ...

ممنون گلم 

چرا خواهر استرس خانمان سوزه

من خیلی از تاپیکها رو خوندم همه کسانی که باردار نمیشدند ماهی که بی خیال بودن باردار شدن

مواظب باش تو بارداری هم خونسرد باشی که استرس خیلی عوارض داره تو نت بزن استرس در بارداری

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
ممنون گلم  چرا خواهر استرس خانمان سوزه من خیلی از تاپیکها رو خوندم همه کسانی که باردار نمیشدن ...

آره استرس بده ترجیح میدم سرچ کنم چون هرچی بدونم بدتراسترس میگیرم انشاالله شمااین ماه بارداری