2777
2789
عنوان

بعضیا چرا انقدر خوشگلننن؟؟😐

417 بازدید | 24 پست

دیروز بیرون بودم.یه دختره دیدم واقعا خیلی خوشگل بود.

قد بلند و کشیده .پوست سفید چشم و ابروی زیتونی.چشماشم کشیده بود .دماغش کوچیک نبود اما خییییلی به صورتش میومد.فرم صورتش گرررد🥲

خیلی خوشگل بود.

خیلیم قشنگ لباش پوشیده بود خیلی سنگین بود.

یه لباس مخمل بلند تا زانو که دور کمرش چین خورده بود.

آخه بعضیا چجوری میتونن انقدر خوشگل باشن؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😅از مامانشون بپرس

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بس شانس دارن😑

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

نمیدونم والا خدا اینجوری آفریدتمون دیگه  

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇