گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨. شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ایدز آخرین مرحلهی عفونت بدنه ... ولی به هر حال اچ آی وی هم باعث ضعف سیستم ایمنی بدن میشه دیگه، و رفته رفته میرسه به همون مرحلهی آخر. ممکنه مدت زمانش توی افراد مختلف متفاوت باشه.
مایع منی که همون چیزی که از مرد به زن منتقل میشه کلا هرچی که از طرف خارج و وارد بشه دارای ایدز هستش
گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨. شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️
اگر رابطه جنسیتون بدون ابزار جلوگیری بوده بله احتمال خیلی بالا مبتلا میشید باید برید خانه بهداشت اونجا بررسی میشه ارمایش گرفته و سریعا دارو بشه داده میشه داروها اثر گذاری بالا دارن