عزیزم بدنش رو آروم با روغن زیتون چرب کن، شکمش رو باماساژ آروم دور ناف به سمت عقربه های ساعت چرب کن بزار باد معدشو دفع کنه که بتونه بخوابه، بهترین کار اینه شیر بدی نیم ساعت بعدش آروم اینکارو کنی، هر شب سر یه ساعت مشخص تاریکی بزن و ماساژ بده، تو یک هفته شب و روزش و میشناسه
خدااا قوت بده، پسره منم پنج ماهشه روزا که یکی دوبارخوابش بیشتر از یه ربع نمیشه شبا هم اوووف تازه خوابیده اگه دوباره بیدار نشه
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
وای خدا خیرت بده منم دیگه شب و روزمو گم کردم باید یکی اینکارارو با خودمم بکنه پس😂
من یه جا خوندم میگفت با بچتون حرف بزنید بهش نشون بدید شب شده دیگه چراغا رو برید با خودش خاموش کنید یه کاری که مخصوص وقت خوابیدنه مثلا هرشب قبل خواب پوشکش رو عوض کنید یا هرچی مثل این که نمونه ی اینه که الان وقت خوابه باشه بعدم از دوساعت قبل خوابش دیگه براش صحبت نکنید و بازی نکنید چون بشدت کنجکاوه میخواد یاد بگیره موقع خوابوندن هم کف پاهاشو ماساژ بده هم قدش بلند میشه هم خیلی خوب میخوابه برای پسر من این راهها جواب میداد ولی متاسفانه بخاطر حساسیتش شبا از درد بیدار میشد که بعد یک سال و نیم اونم درمان شد راحت شد