2777
2789

نمونه ش دختر من

اصلاااا خوتب نداره تازه ب زور خوابوندمش

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

خوابش تو دو سه ماهگی راحت تنظیم میشه، روزها هم سعی کن خودت باهاش بخوابی که انرژیت اوکی شه من دخترمو ...

چقدر خوب حتما اینکارو میکنم

الان که فکر کردم‌ خوابش بره گذاشتمش تو تخت اومدم شکل خواب بگیرم یه خمیازه کشید چشاش وا شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه جا خوندم میگفت با بچتون حرف بزنید بهش نشون بدید شب شده دیگه چراغا رو برید با خودش خاموش کنید ی ...

من قبل از اینکه بخوام بخوابم همه اینکارارو میکنم شیرشم یهو جوری تنظیم میکنم تو رختخواب بخوره 

ولی ماشالاااا اصلا نمیدونه خواب چیه

چقدر خوب حتما اینکارو میکنم الان که فکر کردم‌ خوابش بره گذاشتمش تو تخت اومدم شکل خواب بگیرم یه خمیا ...

وای درکت میکنم. بعضی وقتا واقعا خسته وکلافه میشم وقتی پسرمو با هزار زحمت میخوابمونم یه چرت  5 دقیقه میزنه بیدار میشه

[QUOTE=256090477]بگردممم😁😁 قدیما بچه ها بیشتر نمیخوابیدن؟[/QUOTEفداتم😊چرا والا قدیماکلا بیهوش بودن😥

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
من از بس شنیدم نوزاد همش خوابه نگران شدم دیگه 😁

نه بابا طبیعیه اکثره بچه ها اینجورین.

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍