2777
2789
بسیار زیاد که میگه ها من تو رو دوست دارم اگر اذیتت میکنه من کاری باهاش ندارم و اینا.. ولی نمیدونم چر ...

مسیر مادر عزیز پر نور. 

ممکنه بدونم چند سالته؟ و اینکه بزرگتری هست که پیامت رو از طریق اون شخص به پدرت برسونی؟ هر چند که معتقدم خودت باید خیلی مقتدر و مودب خواسته ت رو با پدرت مطرح کنی.

آنقدر خودتو الکی اذیت نکن. این حرفا یه مشت خرافاته که یه عده دارن ازش پول درمیارن. اگه قرار به این باشه که با جادو جنبل زندگی از هم بپاشه بزار بپاشه چون این طلسمم شکسته بشه یکی دیگه درست میکنن، زن بابا نه یکی دیگه. اینا همش مشتی خرافاته. اون پولی رو که میخوای بری بدی به جادوگر برات طلسم بشکنه. برو یه دست لباس قشنگ یه لوازم آرایش خوب بخر استفاده کن حالشو ببر. هیچ کس نمیتونه زندگی کسیو خراب کنه یا درست کنه جز خوده اون شخص 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسیر مادر عزیز پر نور.  ممکنه بدونم چند سالته؟ و اینکه بزرگتری هست که پیامت رو از طریق اون شخص ...

من بابامو خیلی دوست دارم اونم همیشه خیلی منو دوست داره چرا بزرگ تر دارم ولی ..بارها بهش گفتن.ولی چی بگم دیگه براش عادی شده همه چی احساس میکنم نسبت به من بی تفاوت شده البته چون من پدرمو دوست دارم و هیچ وقت دوست نداشتم اذیت بشه به خاطر من فقط یکبار بعد ۵سال باهاش صحبت کردم.. درحالیکه بارهای قبل خواهرم یا برادرم باهاش خیلی صحبت کردن ولی.. فایده ای نداره که نداره

آنقدر خودتو الکی اذیت نکن. این حرفا یه مشت خرافاته که یه عده دارن ازش پول درمیارن. اگه قرار به این ب ...

شاید.. نمیدونم ولی همینو میدونم که داره بهم اسیب میرسونه خیلی ناراحتم که نمیدونم چی کار کنم من سن خیلی کمی دارم بنابراین تصمیم گرفتم برم که دیگه کسی نه ناراحت بشه نه پدرم و اذیت کنم نه از دست زن بابام ناراحت بشم و نه ... از خیلی چیزایی که نمیشه حتی گفت

آنقدر خودتو الکی اذیت نکن. این حرفا یه مشت خرافاته که یه عده دارن ازش پول درمیارن. اگه قرار به این ب ...

امیدوارم پدر و مادرت سایه شون هزار سال بالا سرت بمونه که اینطوری مثل من اذیت نشی چون اگر مادر من بود نمیذاشت کسی اذیتم کنه و ..بهم اسیب برسونه

شاید.. نمیدونم ولی همینو میدونم که داره بهم اسیب میرسونه خیلی ناراحتم که نمیدونم چی کار کنم من سن خی ...

کجا بری؟ عزیزم تو هر خونه ای بالاخره بحث و دعوا هست. درسته میگی که زن بابا کمی اذیتت میکنه. ولی اینو هم در نظر بگیر که بعضی از دخترها مامانشون هم همینه. سعی کن به چشم مادر خودت بهش نگاه کنی. اینطوری شاید کمی از دردت کمتر بشه. در کل اگر مدارا کنی بهتره برات. اونم ببینه که تو به چشم مادر دختری بهش نگاه میکنی حتما روش و رفتارشو تا حدودی عوض میکنه. سعی کن درستو خوب بخونی و بعدها یه شغل خوب پیدا کنی. اونجوری میتونی مستقل بشی در آینده، کمتر میبینیش و کمتر اذیت میشی. 

کجا بری؟ عزیزم تو هر خونه ای بالاخره بحث و دعوا هست. درسته میگی که زن بابا کمی اذیتت میکنه. ولی اینو ...

اره دقیقا منظورم همینه که ایندمو درست کنم و به قول شما مسقل بشم در اینده کمتر اذیت میشم

من بابامو خیلی دوست دارم اونم همیشه خیلی منو دوست داره چرا بزرگ تر دارم ولی ..بارها بهش گفتن.ولی چی ...

باز هم صحبت کن. از منطق در گفتگو بیشتر استفاده کن. مطمین باش پدرت اینها رو میدونه اما شاید شرایطی داره که ناچاره محتاطانه تر عمل کنه.اما تو هم حتما حرفهات رو بزن. به دیگران یاداوری کن که حریم داری و از حریمت دفاع میکنی.

باز هم صحبت کن. از منطق در گفتگو بیشتر استفاده کن. مطمین باش پدرت اینها رو میدونه اما شاید شرایطی دا ...

اره هر چی بیشتر صحبت کنم بهتره ولی دلم میسوزه میگم که پدرمو بین دو راهی قرار ندم .. ولی بگم چی ..

باز با خودم میگم من که برم دانشگاه درس بخونم و بتونم کار پیدا کنم و .. روی پای خودم وایسم دیگه زن بابام رو هم نمیبینم.. شما نمیدونین این چجور ادمیه یه جوری حرف میزنه که هم ابروتو میبره هم اینکه چنان خوب میسوزنت..که نگو بعد اخر سر هم بهت میگه زود رنج درحالیکه اگر حرفای خودشو بهش بزنی اینقدر زود ناراحت میشه.. همرو مسخره میکنه برای هر کس یه اسم گذاشته بگم چی