2777
2789
چی بخونم خیلی سردرگممم

سوره بقره پلی کن تو خونه هرروز

جلوی همه این چیزا رو میگیره

نگرانم نباش...تاخدا نخواد هیچ کسی نمیتونه آسیبی بزنه بهتون.

با گوگل دوست باشید🌱چون جواب اکثر سوالاتتون رو اونجا سریعتر و علمی تر پیدا میکنید عزیزای دلم🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خودت نمیدونی چیو چکار کنی، چه انتظاری از ما داری که راهنماییت کنیم؟

مشکل اینه که اون شخص از اعضای خانواده خودمون یعنی زن بابامه ..خیلی ناراحتم و هرگز فکرشم نمیکردم با من همچین کاریو کنه همیشه با حرفاش منو میسوزونه همیشه دست به تیکش فوق العاده عالیه و همیشه اذیتم میکنه منم یه روز پیش کسی که فالگیره امتحانی گفتم بده یه فالی بگیرم که همچین حرفایی زده بهم 😑😔

مشکل اینه که اون شخص از اعضای خانواده خودمون یعنی زن بابامه ..خیلی ناراحتم و هرگز فکرشم نمیکردم با م ...

کاربر اقا هستم.

دختر جان، کاملا حست رو درک میکنم. کاملا میدونم که گاهی وقتها از روی درماندگی به حرفهایی اعتماد میکنیم که هیچ سندیت علمی و معنوی نداره. 

اما بهتر نیست به جای اینکه به حرفهای یک فالگیر افتماد کنی ، مستقیم با همسر پدرت صحبت کنی؟ و از خودش بپرسی که چنین حرفی زده یا نه؟

کاربر اقا هستم. دختر جان، کاملا حست رو درک میکنم. کاملا میدونم که گاهی وقتها از روی درماندگی به حرف ...

ببخشید میتونم از شما بپرسم منظور از چنین حرفی یعنی چی؟

کاربر اقا هستم. دختر جان، کاملا حست رو درک میکنم. کاملا میدونم که گاهی وقتها از روی درماندگی به حرف ...

میدونین چیه پدر من بارها این خانوم و به خاطر حرف زدنش و تیکه پرونیاش از خونه میخواسته بندازه بیرون 

یعنی یکسره با هم دعوا میکردن امسال هم وسط امتحانای من اینقدر به من ضربه زد که فقط به جا درس خوندن مینشستم گریه میکردم در این حد..

با حرفاش کاری کرده کع پا همرو از خونمون کم کم داره میبرونه پشت سرمون پیش خوانواده پدریمون حرف میزنه اونا میان میگن تازه با این وجود هم ۶ساله داریم باهاش زندگی میکنیم..بعضی موقع ها بهش میگم دیدی من هیچ کاری باهات ندارم ولی دوباره داری شروع میکنی

با پدرت در این مورر صحبت کردی؟ 

بسیار زیاد که میگه ها من تو رو دوست دارم اگر اذیتت میکنه من کاری باهاش ندارم و اینا.. ولی نمیدونم چرا بعدش اصلا انگار هیچی نشده و .. هیچ کاری نمیکنه میدونین چیه من از بچگی مادرم فوت شده بعد پدرم به خاطر اینکه منو یکی از صمیم قلب بزرگ کنه زن گرفته کع اینم شده اینطور

بسیار زیاد که میگه ها من تو رو دوست دارم اگر اذیتت میکنه من کاری باهاش ندارم و اینا.. ولی نمیدونم چر ...

که البته بگم هیچ کاری برای من نمیکنه اصلا 

من انقدر استرس و اینا کشیدم رودم تحریک پذیر شدهمثلا میگم این غذا رو درست نکن من حالم بد میشه دلم میذاره درد دقیقا در طول هفته ۳بار اون غذا رو درست میکنه