2777
2789
عنوان

جدا شدیم🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 30 پست
اووووووو لطفا مفر بعدی👀👌اینو تو دلت روزی هزار بار بگو

دقیقااا 😂🙂 امروز    دوستش اومد بم گفت  نرو با کسی دیگه لطفا

رفیقمم گفت یکی از اقوامم برات خواستگاری کرده ولی من لامصب دلم پیش اون 😄💔کاش اینکار نمیکرد

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوشبحالتون که جدا میشید کاش منم جرات و جسارت اینکار رو داشتم

واسم خیلی سخت بود سه شب قبل ی حس بم دست داد قشنگ فهمیدم ک ی اتفاق میخواد بیفته چون حسام همیشه درست در میاد با خودم میگفتم حسم میگه دوستش ازم خوشش میاد دقیقا امروز بم ابراز علاقه کرد ولی جواب رد دادم اما با خودش کات کردم😪 خیلی دوستش دارم ویساش💔گوش میدم داغون میشم موقع گفت نمیخوامت دیگه از الان

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 
منم بعد ۶ سال جدا شدم با یه بچه 

😪خیلی سخته💔واقعننن

بیخیالش شو

😪جدا شدم دیگه دیدم دلش نیس باهام گفتم اینجوری هر دوتامون ازیت نشیم

فدای یه تاااار موت بره به درک به قول شااعر خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواه ...

فداتشم آره بخدا😪راست میگی  

😪جدا شدم دیگه دیدم دلش نیس باهام گفتم اینجوری هر دوتامون ازیت نشیم

دیع فکرشم نکن توباارزشترازاین حرفایی قدر این دوران رو. بدون 

ارزشمندترین انسان فقط خودت هستی و بس،ارزش خودت رو بدون و هیچوقت خودت رو تنها نزار،ملکه خودت باش....
دیع فکرشم نکن توباارزشترازاین حرفایی قدر این دوران رو. بدون 

فداتشم عزیزم 🫂🤍خیر برکت تو زندگیت

فداتشم عزیزم 🫂🤍خیر برکت تو زندگیت

عزیزمی منم زود ازدواج کردم الا یخورده پشیمونم دعوام شده،براهمین میگم هنو وقت داری زود مث من تصمیم نگیر

ارزشمندترین انسان فقط خودت هستی و بس،ارزش خودت رو بدون و هیچوقت خودت رو تنها نزار،ملکه خودت باش....
عزیزمی منم زود ازدواج کردم الا یخورده پشیمونم دعوام شده،براهمین میگم هنو وقت داری زود مث من تصمیم نگ ...

آره گلم میدونم بلاخره تجربه داری🥲 ان شاءالله  زودتر مشکلت حل شه منم دیدم فایده نداره همش دعوا داریم گفتم دیگه نمیشه همچی دوست داشتن نی 💔🙂 برا همین فکر همچی باید کرد

آره گلم میدونم بلاخره تجربه داری🥲 ان شاءالله  زودتر مشکلت حل شه منم دیدم فایده نداره همش دعوا ...

اره،الا خیلی از دوست داشتنا فیک شده

فکرشو کن بمن میگ دوست دارم تو بهترینی از اونور پوررن میبینه😊

اره،الا خیلی از دوست داشتنا فیک شده فکرشو کن بمن میگ دوست دارم تو بهترینی از اونور پوررن میبینه😊

😪دروغ خواهر مردا خیلی نامرد شدن بهش گفتم دوست دارم گفت من بیشتر الان امروز گفت برو دیگه تموم  تو آدم ک فکر میکردم نیستی🖤 راس میگه من خیلی افسرده خودشم خوبم نکرد

😪دروغ خواهر مردا خیلی نامرد شدن بهش گفتم دوست دارم گفت من بیشتر الان امروز گفت برو دیگه تموم  ...

چی بگم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز