2777
2789
عنوان

جدا شدیم🥲💔

600 بازدید | 30 پست

دیدم   گفت نمیخوامت گفتم باشه رفتم  ولی بد دارم نابود میشم ویساش گوش میدم روانی میشم

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بدرک که رفت 

تهش خوراک کرماست 😂

یکم مرداد ۱۴۰۱دچارحمله پنیک شدم.و تبدیلم کرد به یک ادم افسرده... از مرگ میترسم خصوصا الانکه چند دهه زود تر رد پاشو توی هر آزمایش احساس میکنم🤍🌱
بی خیال بابا 

🥲بنظرت کار خوبی کردم با خودم گفتم  اگر دوستم داشت حتی  اگر بدی هم داشتم نمی‌گفت  خداحافظ 

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 
جسارت نباشه عزیزم متولد چه ماهی بود ک اینقدر ریلکس وبی احساس بود؟؟

مرداد فداتشم 🥲 

دوستش دوستم داره ولی خودش ن🙂

از قیافت خوشش نیومد؟

ن قیافم خوبه     گفت   باید خودت بهم ثابت کنی   بیای پیشم اینا منم گفتم بنظرم ی پسر باید تلاش کنه    دیدم اینجوریه فهمیدم دوستم نداره بهش گفتم گفت آره ندارم   گفتم خیلی بی معرفتی  قطع کردم دیگه نرفتم سمتش

فدای یه تاااار موت بره به درک

به قول شااعر خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

کاربرسابقم تا ابد  همیشه بدترین ها قویت میکنه بهترین ها دلتنگت میکنه..
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز