✌🏻🖤از کردستان تا گیلان جانم فدای ایران🖤✌🏻 🖤🕊️از زاهدان تا تهران جانم فدای ایران🕊️🖤 بعد چند وقت برگشتم خواستم امضا مو پاک کنم گفتم ولش بمونه به یادگار 😉
واییی من عاشق شینیون بستم ولی میترسم بگن هنوز از راه نرسیده واسه عروسی شنیون بسته زده
نه بابا کسی غلط میکنه چیزی بگه
من خونواده ی نامزدم خیلی محجبه ن
من خودم آرایشگرم زدم شنیون کردم بهترین آرایش کردم عروسی پسر عمش همه چشا رو من بود میگفتن اوووه نامزده... فلانیه 🤦🏻♀️😅😂
✌🏻🖤از کردستان تا گیلان جانم فدای ایران🖤✌🏻 🖤🕊️از زاهدان تا تهران جانم فدای ایران🕊️🖤 بعد چند وقت برگشتم خواستم امضا مو پاک کنم گفتم ولش بمونه به یادگار 😉
😂😂😂😂جدی بابا من خودم اوکیم خانواده نامزدمم اوپن هستن ولی میترسم مامانش یا خواهرش ن ...
بخدا از هرجا رد میشدم میگفتن وای زن فلانیه 😂بعد همه شون سن بالا زن گرفتن نامزد من ۲۵ سالشه همه میگفتن یکی مون عرضه داشت زود زن گرفت و چی گرفت 😂😂😂
نه بابا همین شنیون های بسته رو که فرستادم فک میکنن عادی جمع کردی زیاد شلوغ نیست
آره خیلی قشنگن حتما خواستی انجام بدی حتما اینجوری بسته انجام بده