2777
2789
آره نفس  😂😂وای خدا چه تفاهمی رشتیم عزیزدلم

عع من سنندجم🥺😂بعد عکس تو بذار منم میذارم برات 

این آخر هفته هم عقد دعوتیم 

✌🏻🖤‌‌‌‌‌‌‌از کردستان تا گیلان جانم فدای ایران🖤✌🏻                           🖤🕊️از زاهدان تا تهران جانم فدای ایران🕊️🖤                                                                                                                             بعد چند وقت برگشتم خواستم امضا مو پاک کنم                            گفتم ولش بمونه به یادگار 😉
عع من سنندجم🥺😂بعد عکس تو بذار منم میذارم برات  این آخر هفته هم عقد دعوتیم

حتمااااا نفس 

واییی دقیقا البته عقد یکی از دوستای پدرم و هم شوهرم و هم پدرشوهرم😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتمااااا نفس  واییی دقیقا البته عقد یکی از دوستای پدرم و هم شوهرم و هم پدرشوهرم😂

الهی عزیزم انشاءالله خوش بگذره قلب

✌🏻🖤‌‌‌‌‌‌‌از کردستان تا گیلان جانم فدای ایران🖤✌🏻                           🖤🕊️از زاهدان تا تهران جانم فدای ایران🕊️🖤                                                                                                                             بعد چند وقت برگشتم خواستم امضا مو پاک کنم                            گفتم ولش بمونه به یادگار 😉
2790
2778
2791
2779
2792