2777
2789
عنوان

چطور خواهر شوهر داري كنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 30 پست
سگ محلش کن اشغال و.. خواهر شوهر چیه که داریشم بکنی...هرچه ارتباط کمتر بهتر...والا

واقعا از ته دل میگی؟

من اصلا به خواهرشوهرام زنگ نمی زنم،هیچ وقت.باهاشونم در حد سلام و احوال پرسی حرف می زنم.خونشونم نمی رم.اونا عادت ندارن دعوت کنن،البته فقط منو!منم بدون دعوت نمیرم!

همش با خودم میگم خیلی بی سیاستم که اینکارو میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش خوب تا کن نفهمید همچین موهاشو بکش بزن در کونش ک تا ی هفته ی وری برینه 😐😂والا

نه بابا خيلي پرو تر از اين حرفاس اينقدر روي مادر و پدر شوهرم نفوذ داره كه اونا هم باهام خوب نيستن 

اوايل ازدواجم پدرشوهرم خيلي باهام خوب بود اين اينقدر حسودي كرد كه اونم ديگه باهام خوب نيست 🥺

تازه منو بلاكم كرده خيلي پروئه 

بهتر...بهونه دستته

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
واقعا از ته دل میگی؟ من اصلا به خواهرشوهرام زنگ نمی زنم،هیچ وقت.باهاشونم در حد سلام و احوال پرسی حر ...

نه خیلی هم خوبه....سیاست چیه بابا؟! رابطه ای که به قیمت جون و اعصاب ادم باشه بهتره نباشه

واقعا از ته دل میگی؟ من اصلا به خواهرشوهرام زنگ نمی زنم،هیچ وقت.باهاشونم در حد سلام و احوال پرسی حر ...

منم بدون دعوت نميرم خونه مادر شوهرم ولي ميگه ادم خونه پدر وًمادرش دعوت نميخواد

منم بدون دعوت نميرم خونه مادر شوهرم ولي ميگه ادم خونه پدر وًمادرش دعوت نميخواد

خونه مادرشوهر فرق داره.البته ما شهرهامون یکی نیست.تا می رسیم زنگ می زنه میگه کی میایید اینجا.چون اول خونه مادر من میریم.ولی خواهر شوهرام دعوت نمی کنن منم نمی رم