2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112419 بازدید | 1797 پست
شعور نداشتتوبه رخ نکش تو  بااین ادبت مادر دوتا بچه ای؟؟؟؟متاسفم

الهی ... دوست عزیز سوء تفاهم شده

معمولا نی نی سایتی ها وقتی کسی میگه عکس بذارم میگن

بز یعنی بذار 

در واقع مخفف میکنن.

تا خدا هست ... زندگی هست 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من پوستم سبزه س، خوشگلم  ولی همش تو چشمم همیشه مریضم، یه دفعه می بینی شب تب ولرز میکنم میوفتم  میرم دکتر میگه چیزیت نیست، چندبار چکاب دادم مشکل جسمی نداشتم، مامانم میگه چشمت زدن، چند روز پیش مهمون اومد برامون غروب که شد سرگیجه وتپش قلب گرفتم حالم خیلی بد شد،همسایمون به مامانم گفت یکیو میشناسم تخم مرغ میشکونه. خلاصه اسم مهمونا رو دادیم طرفی که تخم مرغ میشکونه، تخم مرغ رو اسم شوهر مهمونمون شکست  😐بخدا نه آرایش میکنم نه به خودم میرسم خیلی معمولی لباس میپوشم  خیلی تو چشمم و این اصلا خوب نیست چون همیشه مریضم، یا اتفاقی برام میوفته

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤

من هم زیبا هستم هم قد بلند. هر جا برم پیشنهاد میشه بهم ولی واقعا مهم نیست چون به نظر من همه انسان ها زیبا هستند و سلیقه ای هست و دو اینکه اونقدر تجربه دارم که بدونم مهم انسانیت و شعور طرف هست که زیباش می کنه نه صرفا ظاهر.

ترکیبی از اولی و دومی😅😂قدم ۱۷۸ هست ولی مثلا زمخت نیستم صورتم همه میگن خیلی زیبا و نازه  که شایدم الکی بگن قدم بلنده پس ریز محسوب نمیشم بالاتنه ی درشت ندارم و تقریبا تناسب دارم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

چی گفت مگ

منظورش بزار بود

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

دومی

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

قبلاکه مامیرفتیم دانشگاه اون زمان انواع واقسام عمل باب نبود،،اون دوران من واقعازیبابودم وازلطف خدابود،،شرایط اینجوری بودکه مدام موردتوجه بودم،،چه دانشگاه چه زمانی که میرفتم بیرون به شدت توچشم بودم،،دیگه اینقدازصورتم تعریف شده بودکه برام کاملاعادی بودولی دروغ چراذوق میکردم،،،،وامابدیاش این بودکه همیشه درموردخودم وخانوادم کنجکاوی میشدمثلایادمه بچه های کلاسمون قشنگ اماردراورده بودن که کی هستم وهمسرم کیه وحتی شغلشوتحقیق کرده بودن،،واقعااین موردحس بدی داشت،،وبدی دیگش این بودکه بعضی ازبچه هاالکی باهام لج افتاده بودن فقط وفقط بخاطراینکه موردتوجه بودم،،بااینکه من کاملااروم بودم وباهیچکس بدنبودم،،البته بعدهافهمیدن مهربونم بیخیال شدن،،،،،واماسالهاگذشت من باسه تازایمان وکم کاری تیروییددیگه اون زیبایی خیره کننده روازدست دادم، صورتم حالت پف داره البته زشت نیست امامثل قبل هم نیست،،دیگه کسی ازم تعریف نمیکنه،،اندامم دیگه مثل قبل نیست،،وخیلی چیزای دیگه که باعث شداعتمادبنفسم ازدست بدم برای اینکه عادت شده بودبرام که مدام ازم تعریف بشه،،،همون زماخیلیامعمولی بودن روتوانایی هاشون کارکردن والان به شدت موفق هستن وناخوداگاه زیباهم دیده میشن،،اشتباه محضه که ادم فکرکنه تاابدزیبامیمونه،،همونطورکه دوره ماتمام شددوره ی بقیه هم تموم میشه خوبه که ادم روتواناییهاش واخلاقش سرمایه گذاری کنه تازیباییش

بز=بذار

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
آفرین من خوشکلم ولی اصلا اصول لباس پوشیدن و ب خود رسیدن رو ندارم چجوری یاد بگیرم؟

مثلا من رفتم دیروز 5 تومن و خرده ای دو تالباس خریدم برا مجلس عروسی 

بعد چون میدونستم چی به هیکلم و فرمم میاد اینا رو خریدم که ساده ولی شیکن به جا اینکه میرفتم لباس شلوغ پلوغ و ماکسی بخرم و یا عروسکی بخرم