2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112423 بازدید | 1797 پست

من بین این دو هستم پوستم گندمی کلا ظریفم هستم ولی خب کلا معمولیم 

لایک نکنید لطفا ممنون.کسی هرگز نمیداند چه سازی میزندفردا  چه میدانی تو از امروز!چه میدانم من از فردا! همین یه لحظه را دریاب که فردا قصه اش فرداست ...💙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشگلی واقعا تاثیر داره، هم برای مرد هم برای زن. تحقیق کردن قاضی ها به مجرم های خوش قیافه تر مجازات کمتر میدن 

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

من اولی بودم با پوست روشن و خواهرم کمی گندمی همیشه بهش میگفتم این رنگ و بپوش بهت میاد و ...😔الان ک فک میکنم میبینم خیلی بچه بودم اخه رنگ چیه ک بگی ب تو نمیاد یا میاد حتما دلشو شکستم هر رنگی دوس داری بپوش با هر لباسی راحتی همونو بپوش اصلا قیافه سلیقه ایه بعضیا سبزه هارو بیشتر دوس دارن  اعتماد ب نفس داشته باش.

این نیز بگذرد.‌‌..

منم خوشگلم 

ولی دردای بزرگتری نسبت بهش دارم

همه تعریف میکنن و‌... ولی توی دلم نیسن

و هیچ وقت پوست سفید ب معناس خوشگلی 

و‌پوست سبزه ب معنای زشتی نیس 

چ‌سفید ها داریم زیباتر‌ از سبزه

و چ سبزه های بسیار با نمک و‌جذاب تر از سفیدهای بی روح

اما در کل ب نظر من هیچ ادمی اصلا زشت نیس و هرکسی زیبایی داره یکی کمتر یکی بیشتر.

من بنظر خیلیا خوشگلم،و زودتر از خواهرم ازدوج کردم،ولی اون خواستگاراش خیلی عالین و اصن تمایلی نداره ب ازدواج

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...

بی خیال الان دیگه بری خیابون به لطف لوازم آرایش و عمل و دستکاری صورت اکثرا خشگلن ولی خشگل مصنوعی نه دلنشین.  من خیلیا رو میشناسم دوتاخواهرن یکیشون واقعا خشگلتره ولی اون یکی تحصیلات عالی داره و شغل و درامد و موقعیت خوب

من همه مبگن خوشگلی من بدون ذره ی عمل ازخود تعریف نباشه واقعا زیبام چشمایی درشت دماغ ریز لب عین ژل زدها 

امااااااااااااااااا

بدترین و بداخلاقترین مرد دنیا شوهر من متاسفانع انقدری بد که قلبم دردمیکنع از دستش😔😔😔

خداا بختتو رنگین کنه.خاهزمن قیافش اصلا خوب نیسا اصلااااااااا اما خدایی شانس مامانم همیشه میگفت من هیچوقت قکرنمسکردم تو بدشانس باشی خاهرت خوششانس .کل فامیل تو حیرتن که چرا من که خوشگلترم شانسم کمه

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.
من همه مبگن خوشگلی من بدون ذره ی عمل ازخود تعریف نباشه واقعا زیبام چشمایی درشت دماغ ریز لب عین ژل زد ...

انشالله زندگیت خوب میشه عزیزم🙏🏻💛🌼

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
واقعا کاشکی راهی بودمیشد حالمون وخوب کرد من که همیشه بی حس وحالم انرژی ندارم 

عزیزم میفهمم منم این طورم تو جمع بهتر میشه حالم از اون ور یهو اعتماد به نفس پایینم اذیتم میکنه

🌌

به نظر من همه آدمها خوشگل وزیباهستن .

ریا نباشه من جز اولی هستم سفید خوش قیافه صورتم خدارو شکر گونه دارم دماغ کوچیک لب پر انگار ژل زده هرجا میرم همه میگن خوشگلی ولی دردسر داره با همسرم بیرون میرم گاهی همسرم اذیت میشه از نگاهای نامحرما بااینکه اصلا من باحجابم وآرایش نمیکنم حتی عروسیها ...

Javahrdozibarok@