2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112423 بازدید | 1797 پست
خوشگلی خوب نیست خیلی  من ترجیح میدم معمولی باشم تا خوشگل  

منم بنظرم خوشکلی مهم نیست بجاش جذابیت و تودل رفتنی بودن مهمه اخه بعضیا رو دیدم خوشکلن اما به دل نمیشینن برعکس بعضیا زیادم خوشکل نیستن اما تودلبرو هستن

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه خوب از ۷۵رسیدی ۵۶کیلو چجوری وچندوقته کم کردی؟من رژیمم ناهاروحذف کردم ان شاءالله که لاغربشم،اراده ...

یکساله 

با متد مهدی خردمند لاغری بدون بازگشت یا لاغری برای همیشه سایت زیباتر دات کام

منم نمیزاره جلو پسرای فامیل حتی بعضیاشون برم جدیدا هم با بعضی از دخترای فامیل ک قبلا با یکی دیگه بود ...

خب دیگ همون ادم زشت باشه بهتره تا این دردسر

توکل برخدا❤️توسل برامام رضا❤️
وای خشبحالت واقعا عاشقهههه چادرم😍😍😍😍😍

دوست عزیز یچیز بگم ؟

تو رضایت مخلوق رو به غضب خالق ترجیح دادی 

حجاب که خدا دوست داره رو و هم خودت دوست داری رو انجام نمیدی چون خانوادت نمی پسندن

بسم الله الرحمن الرحیم ...عواقب ترک امر به معروف و نهی از منکرقیامت برای ما سخت خواهد شد؛چون در خیلی از گناهانی که خودمون مُرتکب نشدیم شریک هستیم!👈 به اِستناد روایاتی از پیامبر اکرم صلوات الله علیه میفرماید:کسی که امر به معروف و نهی از منکر نکند،در گناه دیگران شریک استخصال ص 138 و وسائل الشیعہدر روز قیامت همه به حال کسانی غبطه خواهند خورد که:۱_ دائم نعمتهای خدا را به یاد مردم بیاورند۲_ امر به معروف کنند۳_ نهی از منکر کنند( برگرفته از کلام پیامبر اکرم صلوات الله علیه ، مستدرک الوسایل ج ۱۲ ص ۱۸۲) خواهرای عزیزم برید یاد بگیرید این واجب ... از خدا نمی ترسیم ولی از مردم بدجوری می ترسیم یعنی حاضر نیستیم یه فوش برای امام زمانمون بخوریم! [روایت رطب خورده دروغه لطفا دیگه استفاده نکنید] احتمال تاثیر همیشه هست بعضی‌ از گناهـان یه‌جوری‌بین‌مون عادی شدن،که‌تا به‌طرف‌میگی‌،چرااینکاروانجام‌میدی !؟میگه:«همـه»‌انجام‌میدن،حالابرامن‌عیبه.این‌خیلی‌چیز خطرناکیهبه‌این‌افرادباید‌‌گفت:اون‌دنیا‌دیگه‌، «همــه» قرارنیست‌بجای توبرن‌ جهنم، تو خودت بایدبری.!یادمون‌نره:خودمون‌مسئول‌‌کارهایی‌که می کنیم هستیم...ای آفتاب حسن برو آ دمی زابر کان چهره مشعشع تابانم آرزوست
خب دیگ همون ادم زشت باشه بهتره تا این دردسر

اخه زیادم خوشکل نیستم خواهرم خوشکلتره منو خواهرمو میبینن میگن تو جذابتری ولی اون خوشکلتره😐شوهرم میترسه انگار میخوان بخورن منو

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

من خودم چادری ام آخه لباسامون محلی هست با چادر مشکی خیلی شیک میشه مخصوصا مدل سرکردن چادرمون فرق داره  اما به نظر من عبایا مانتوعبایی خیلی شیک میشه

♥️گاهی‌اوقات‌بایدبدترین‌دردهارو‌بکشی‌،تابهترین‌تغییرها رو تجربه کنی ♥️
چقد قشنگه خوشبحالت عزیزم😍😍😍

ممنون عزیزدلم بقول دوستم قیافه خوشکل مهم نیست خداکنه پیشونی ادم خوشکل باشه 😃میشه عسلی؟

خیلیییییی خوبه خوشگل باشی ب نظر من بهترین نعمت خدا زیبایی و قد بلند  که من محرومم ازش😊

عزیزم طرزتفکرت اشتباهه ینی هرکی قدبلنده مورد الطاف پروردگارقرارگرفته وهرکی قدش کوتاس مورد قطعیه نعمت.؟

توتاپیکای مذهبی وختم صلوات وذکر حتماااا تگم کنین🥲😍

قهوه ای چشمای قهوه ای تو افتاب میشه این تو سایه اگه این بودی عسلی بودی

چشای داداشم قهوه ای هس ولی تو افتاب باز همونه ک😄