2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112424 بازدید | 1797 پست
اره منم هستم اما بی سیاست همه رابطهام بد بوده البته لاشی هم بودن همش مشکل من نبوده اما کلا از دوران ...

همون بی سیاست بودنت گند زده به همه چی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
چقد منی:) 

عه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشکل نیستم 

اما همیشه مرتب و آراسته ام 

تلاش میکنم و به اهدافم رسیدم 

چادر سرم میکنم و بهش افتخار میکنم 

همه وقتمم صرف رشدم میکنم 

خواستگار دارم، و به زودی ها ازدواج میکنم 

و زندگیمو با رشدم میسازم 

نه صرفا با قیافم. 

بعضی کالاهای پشت ویترین مغازه خوب می‌درخشند بعد که میرسی بهشون میبینی جنس بنجلن 

نظر کسی برات مهم نباشه 

تابع یه نفر باش 

با هر بادی به سویی نرو 

فقط تابع خدا باش 

برا رشد و اعتماد بنفست تلاش کن 

اون موقع طعم آرامش رو میچشی

ببین خوشگلی هم خوبه هم بد 

خوبیش ک مشخصه چیه بدیش اینع ک اذیت میشی 

تو چشم میخوری 

ینی اذیتت میکنن با این اوضاع مملکتی ک ما داریم حتی مردایی ک زن دارن هم ب ادم تیکه میندازنو دنبالت راه میوفتن 💔😐من داداشم اصن نمیذاره بیرون برم 

○آنچه تقدیر توست از کنارت نخواهد گذشت ○🌱
هر کی اندازه خودش خوشگله. خوشگلی مثل پول میمونه دست همه هست منتها یکی کمتر یکی بیشتر یکی خیلییی  ...

چقد درسته حرفت

آیا بهتر نیست فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن رخ نداده است؟

بدون دروغ نوع اولی 

نوشتم‌ 🖊رو 🍂🍃خیس آبی من دوستدارم خدایی 🙎‍♀️💟❣🤞 چشم‌ انتظارم میدونم‌ چشم‌ ب‌ راهی 👁🙎‍♀️👀🚶‍♀️ تو روستای دلم ❣🤩🥰 تو تک ساقه این 🧍‍♂️🌱🍁🍀این شالیرازی 🙎‍♀️🤩 من واسه تو بیدارو 🙎‍♀️🧍‍♂️👀 تو بی‌خبر از 🙎‍♀️🚫💬از حال من 🥺 سر رو 🧠بالشتت🛏 میزاری چرا توی دلم 🤔💟بزر‌ بی مهری میکاری 🌱 یه جوری کشتنم‌ هر روز 🙎‍♀️🔫 دنبال قصاصم‌ من‌ 🚶‍♀️🩸🙎‍♀️ اینا اصلا سر پوچیم دوستدارن ببازم من 😍🙃 اره خنده داره حالمممم 😂اراجیف‌ میگم و‌ خوبم‌ 😶👌 اصلا باش قبول‌ تو خوب👌🙎‍♀️✅من از انسانیت‌ دورم🙎‍♀️🚫

من خیلی خوشگلم و قدمم خیلی بلنده و خوشتپ هم هستم البته توی خانوادمون من سفیدم هیچ کدوم نیستن ولی نمیدونم چرا؟

اما امان از این خواهرا

خواهرم سبزس ولی همه عاشقشن 😐🙄

من وقتی بچه بودم مثل جوجع اردک زشت بودم،ابجیم شبیه سیندرلا  ،اون کلی خواستگار داشت من حدود چهار پنج تا بدرد نخور!!!!الان هر دومون ازدواج کردیم ،همه میگن من بهترم با اینکه بچه دارم و ده سال از ابجیم بزرگترم