2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112424 بازدید | 1797 پست
من منظورم خواهر اسی بودها

ولی من یکی دیگه. و‌گفتم اشتباه متوجه شدین😬

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت

من که همه از خوشگلیم تعریف میکنن ولی یه دونه خواستگارم ندارم😁..

به هر حال به نظرم کاریزماتیک بودن بهتر از خوشگلیه، کلی دختر میشناسم که قیافه چندانی ندارن ولی اینقدر جذابن که همه شیفته شون میشن.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیروز ی تاپیک بود دیشب یعنی،من عکس خودم عکس خواهرامو گذاشتم بقیه هم شبیه اون تاپیک شد باز☺️

جدی

ندیدم من 

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
مشخصه اومدی ناز ب دل نی نی سایتیا بیاری وگرنه چهره ب این زیبایی داری. من خواهرتو ندیدم ولی تو عالی

مرسی عزیزم لطف داری 😂😍❤

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
عکاسی خوندی درآمدم داری ازش؟ یعنی به این فکر کردی تو یکی از شاخه هاش فعالیت و درآمدزایی داشته باشی؟ ...

من ٢سال اتليه كار ميكردم خوب درنمياوردم راستش رفتم بافت مو ياد گرفتم درامدم خيلي بهتره

هم دانشگاهيامم كه باهاشون در ارتباطم معمولي بين ٤تا ٨دربيارن شايد

وای هر موقع اسی میاد عکس بزاره من یه کاری برام پیش میاد  عکس میخاااام😭😪😭😪😭😪

الان هستی بیا بریم برای تو با ارایش بزارم😉😂😂😂

من ٢سال اتليه كار ميكردم خوب درنمياوردم راستش رفتم بافت مو ياد گرفتم درامدم خيلي بهتره هم دانشگاهيا ...

جدی یعنی نمیصرفه بیخیال شم؟ فکر نمیکردم بافت مو بهتر باشه درآمدش 😱😱واقعا یه کارایی هست آدم دست کم میگیردشون اما خیلی خوبن.موفق باشی مرسی از پاسخگویی🌟

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
اره خودمم

عزیزم واقعا بدون تعارف خیلییییییی چهره خوشگل و واقعا ظریف و نازی داری همه چیز متناسب صورتت هست چشمات بینی خوش فرم و لبای خوش حالت واقعا چی میخوای از زیبایی فوق العاده زیبا هستی

الان هستی بیا بریم برای تو با ارایش بزارم😉😂😂😂

بذاااار

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
با اجازه استارتر میشه برای سلامتی و شفای مادرم یه صلوات بفرستین🥺

انشالله به حق بیمار کربلا مادرتون شفا پیدا کنن

اللهم صل علی محمد و آل محمد