2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112424 بازدید | 1797 پست
اسییی خیلی خوبی جدی میگمم فقد واس پوستت برو دکترر میشی ی تیکه ماههه

مرسی عزیزدلم لطف دارید چشم😍❤چشمات زیباست که اینجوری مبینه

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
😂😂😂اخه عینک میزنم پوستمم تیرس اینجا روشن افتاده خیلی بد میشم

من ببینی خدا را شکر میکنی بخاطر چهرت😂

تو را خدا از آجیت اجازه بکیر عکس اونم بزار خیلی کنجکاوم ببینمش

🔴لایک نکن🔴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید حسودیش میشه😄😄 خودش چنده

۱ و ۶۳ نمیدونم شاید ۱ و ۶۵

نه بابا اون خوشگل تر از منه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
قطعا زیبایی خوبه هر کی بگه زیبایی خوشبختی نمیاره و فلان و بهمان  حسودیش شده یا خودش زشته  ...

چقدر دلم گرفت با پستت

ما زشتها چقدر بدبختیم

حتی نگاه کردن بهمون هم عذاب آوره

چه دنیای مسخره اچه حدیث مسخره تری

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

اره پوستم خیلی جوش میزنه نابود شده

انقد که خودت رو کوبیدی نیستی   

زمینه زیبایی رو خیلی داری ولی بلد نیستی ازش استفاده کنی در کل چهره شیکی داری

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

😂😂😂اخه عینک میزنم پوستمم تیرس اینجا روشن افتاده خیلی بد میشم

چرا فک میکنی پوست روشن ملاک زیبایی حساب میشه یا پوست سبزه و تیره زشته؟

خیلیم قشنگی دیگه حرف اضافه نزن میزنم تو دهنتااا با این  

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد🌱🦋                        👩🏻‍❤️‍👨🏻♥️
واااای این رنگ مو خیلیییی بهت میاد اینجا عالی جدی و بدون تعارف میگم توی سلیقه من به چنین دختری میگم ...

ای جانم.چقدر انرژی مثبت هستین شما.انشاالله فرکانسش همیشه تو زندگی خودتون باشه و بچرخه براتون عشقم    

خوشگلی زیاد ملاک نیست مهم بخت شانس آدم  به موقعش ی نفر میاد داخل زندگیت ک همه ی نداشته هاتو جب ...

انشالله مرسی عزیزم

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »