2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112423 بازدید | 1797 پست
من بچه اولم واقعا ت همچی ت الویتم چ خرید لباس باشه یا هرچی البته تک دخترم هستم ول خب مسئولیتمم بیشتر ...

و منی ک هیچوقت اولویت نبودم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
برای اولین بار خوشحالم خواهر ندارم ک بشینم خدمو و تعداد خواستگارامو باهاش مقایسه کنم😑😂

😂😂😂😂😂😂😂😂

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب منم میگن کوتوله  کوچولو کنار مردای قد بلند افتضاحم هر لباسی رو نمیتونم بپوشم جدی گرفته نمیشم& ...

این خیلی خوبه 

من شبیه مترسکم  

نه سینه نه باسن 

دیدی تن مترسک لباس میکنن چه شکلی میشع  من اون مترسکم ورژن دخترونه اش 😐

قدمم ۱۷۳ 

ولی بچه ها یه چیزی بهتون بگم

من خودم ی مدت مدیدی 😬 خیلیی درگیر چهرم بودم 

الان خیلی حالم بهتره

چون اینو پذیرفتم که من همینم که هستم

برای بهتر شدنم تلاش میکنم ولی چهره دیگه الویتم نیست براش حرص نمیخورم 

خودمو رها کردم 

این ی حس خیلی خوبه...  امیدوارم تجربش کنید🤍🌱

من خواهرم به مادرش رفته زن بابام بوره چشاش روشنه اینم همونطوره نوزده سالشه ولی من به نظر خودم خوشگل ترم و بقیه هم  حس میکنم همینطور منو نگاه میکنند اون تپل و چاق میشه خیلی ناز میشه (همیشه هم چاقه 😂) ولی خب اون چون ازادتره بیشتر دوست اینا داره ولی اگه منم ازادی های اونو داشتم و زن بابا و داداش و بابام گیر نمیدادن از اون محبوب تر بودم بعدم بخاطر خانواده مادریش که فامیلاشون پسر زیاد دارن خواستگار زیاد داره (منم دارم ولی زن بابام از فامیلای خودش خواستگاری باشه نمیگه) تیپ هامونم کاملا متضاد همه (خوشحالم از این بابت دوست ندارم که شبیه هم بشیم)

به نظرمن چادربه همه میاد چادرخوشگل بگیرمدلای مختلفی داره ببین کدومش بیشتربهت میادباروسریای رنگی&nbs ...

اصلا هرکاری بگی کردم کلا بهم نمیاد🙁

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

ربطی به خوشگلی و زشتی نداره عزیزم 

خواهر شما چون در معرض واکنش های مثبت بقیه و حتی خود شما بوده حس خوبی نسبت به خودش و بدنش داشته 

برعکس شما که حس خوبی از خودت نداری

دنیا هم داره دقیقا همون احساس های درونی شما رو به خودتون برمیگردونه 

مطمئن باش اگه حست به خودت خوب بود مثل خواهرت ازت تعریف میکردن

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»