2777
2789
برای بچه اول هم تعیین جنسیت می کنن. اما عزیزم. بدون تعیین جنیسیت صددرصده. اما امکان موفقیت آی وی اف ...

ینی بچه ک آزمایشگاهی باشه امکارن داره نمونه.؟ اگر مشکل نداشته باشی چی

من پسر میخوام بله دیگه فقط جنین پسر انتقال میدن اگه دوقلو هم باشه دوتاشم پسر میشه 😍 تورو خدا دعام ک ...

انشالا عزیزم نگران نباش اصلا بد به دلت راه نده استرس هم نداشته باش خوب به خودت برس قطعا نتیجه میگیری یه پسر تپل و سالم و خوشگل چند ماه دیگه تو بغلت😘😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی بچه ک آزمایشگاهی باشه امکارن داره نمونه.؟ اگر مشکل نداشته باشی چی

ربطی به تلقیح مصنوعی (بچه آزمایشگاهی) یا تلقیح طبیعی نداره. کلا توی هررابطه یا انتقال امکان موفقیت 30 درصده. اما توی طبیعی چون هزینه نیست. به چشم نمیاد.

ربطی به سلامت جنین نداره. ربطی به سلامت رحم و مادر نداره. کلا توی بهترین شرایط امکان انتقال و بارداری موفقیت آمیز 30 درصده

ربطی به تلقیح مصنوعی (بچه آزمایشگاهی) یا تلقیح طبیعی نداره. کلا توی هررابطه یا انتقال امکان موفقیت 3 ...

اها عزیزم ولی اونقدم کم نیس چون هر کسیو دیدم بالاخره حداقل بر دفعه دوم دیگ موقفیت امیز بوده

انشالا عزیزم نگران نباش اصلا بد به دلت راه نده استرس هم نداشته باش خوب به خودت برس قطعا نتیجه میگیری ...

قربونت برم چشم 😍 مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه انشالا شما هم به هرچی میخوای برسی 😍😘😘😘

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤