2777
2789
و اینکه احتمال داره دوقلو بشه؟اونوقت هزینش زیادتر میشه برا دوقلو؟

نه کلا هزینه اولیه برای چهارتا جنین ۸ میلیون تهران هر جنین بیشتر بشه یک ونیم بیشتر میشه البته همون چهارتا کفایت میکنه نیازی به بقیش نیست

توکلت الله 
فدات عزیزم.الان باردار شدین؟ببخشید مراحلش خیلی سخته؟مثلا من باید تبریز بمونم یا میتونم بیام و برگردم ...

نه گلم تخمک هام کم در اومد بعد فقط یکیش جنین شد فریز کردن بازم شنبه روز سوم پریودیمه میرم شروع کنم ،سختی که اره یکم سخته به خاطر آمپولای زیادی که باید بزنی روزی سه تا یا ۴تا ولی تخمک کشی و انتقال اصلا درد نداره ،نه عزیزم میتونی بری و بیای یبار روز سوم پریودی میری یبار روز ۷یا ۸ واسه سونو یبارم نزدیک تخمک گذاری بعد روز تخمک کشی و بعد انتقال همشون توی دو هفته انجام میشه یا شاید ۱۶ ۱۷ روز 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اینکه احتمال داره دوقلو بشه؟اونوقت هزینش زیادتر میشه برا دوقلو؟

نه گلم دوقلو بودن بستگی به شانست داره که چند تا از جنینا بگیرن تو هزینه فرقی نداره 

خیلیا وجدان ندارن ادم میترسه🥺

وجدان کاری بله درسته، یک عده ای ندارن متاسفانه 

ولی از چندتا اسپرم و تخمک، دوسه تا مفید هستن، بقیه به درد نمی خورن 

افرادی که مشکل نازایی دارن شاید به زور یکی دوتا سالم باشه

بوی بهبود ز اوضاع جهانم می شنوم...                            مانده ام کشور من جزء جهان نیست چرا! 
اخه من اصلا اقدام نداشتم گفتم حداقل يه سال اقدام كنم ببينم چي ميشه 

خوب اقدام کن عزیزممتاسفانه سن ناباروری خیلیی اومده پایین انشاللله که طبیعی بدون هیچ دارو دکتری خدا نعمتشو نصیبت کنه

توکلت الله 
بله رضایت هس ولی صدرصدی باشه و اینکه پولشو میدونید جقدره

ببین خود جنسیت صدردصده   اما خود ای وی اف نه کلا موفقیتش ۵۰ درصده  اما اگه انشالله مثبت باشه جنیست صدرصده

توکلت الله 
چه جنسیتی تعیین کردین😍😍؟ بعد اگه الان مثلا دو قلو شد قطعا هر دو تاشون از همون جنسیتی که تعیین کرد ...

من پسر میخوام بله دیگه فقط جنین پسر انتقال میدن اگه دوقلو هم باشه دوتاشم پسر میشه 😍 تورو خدا دعام کنین الان تو راهم دارم میرم دکتر امروز روز سوم سیکلمه از امروز آمپولامو شروع میکنم انشالا این بار خدا دلمو شاد کنه 🥺

پس با چه روشی میشه رف ک صدرصدی باشه ؟

برای بچه اول هم تعیین جنسیت می کنن. اما عزیزم. بدون تعیین جنیسیت صددرصده. اما امکان موفقیت آی وی اف توی بهترین حالت 30 درصده که اون دکتر خر این قسمت رو بهت نمیگه. و فقط قسمت تعیین جنسیت رو بهت میگه تضمینی. 

هزینه اش آزاد باشه 20 میلیون و کمی بیشتر