2777
2789
عزيزم شما مشكلتون چي بود من ذخيرم ٠/١ هست به نظرت طبيعي باردار ميشم يا زودتر برم سراغ اي وي اف

اشتباه منو نکن سال ۹۳ دکترم گفت برو ای وی اف پشت گوش انداختم تا سال ۹۹ که انجام دادم نشد الان دوباره جدیدا انجام دادم

توکلت الله 
کجا هستید عزیزم اگ تهرانی اسمو آدرس دکترتو میگی

نه تهران نیستم 

ولی انجام میدن، براشون چه فرقی داره

بوی بهبود ز اوضاع جهانم می شنوم...                            مانده ام کشور من جزء جهان نیست چرا! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا قبول ميكنن تو همين سايت سرچ كن ببين چند نفر واسه تعيين جنسيت اى وى اف كردن

نه 

بیمه رو میگم

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
یعنی تکمیلی و تامین اگه مشکلی نداشته باشم و بچه دومم باشه میده هزینه تعيين جنسیت؟

نه نمیدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
بله میشه  ولی هزینش بالا هست  بین ۲۰تا۸۰تومن . بهتره واسه تعیین جنسیت ۳ماه قبل از اقدام ...

کجایی مگه انقدر گرون ؟ من تبریز بیمارستان خصوصی ۲۰ تومن میشه با تعیین جنسیت سی تومن زیر نظر بهترین دکتر 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
نه گلم ربطی نداره من دکتری که میرم یه خانوم سن بالا میاد میگفت سه تا دختر دارم شوهرم به زور آورده وا ...

بیمه رو میگم😀

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب طرف مشکل نداره فقط ی تخمک میکارن دیگ چون مشکلی نداره فقط جنسیت میخاد

فرقی نداره همه مراحل رو باید طی کنی بعد تشکیل جنین تعیین جنسیت انجام میدن و انتقال میدن 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
کجایی مگه انقدر گرون ؟ من تبریز بیمارستان خصوصی ۲۰ تومن میشه با تعیین جنسیت سی تومن زیر نظر بهترین د ...

ن عزیزم اونقد نمیشه فقط برای تعیین جنسیت هزینش کمتره نازایی نیس ک