2777
2789
خودت مشکل نداشته باشی فقط بخای ک بچشت جنسیتش جیزی ک میخای بشه انجام میدم بچا اولتم باشه؟

پولشو میگیرن

چرا انجام ندن😂

انجام میدن

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت مشکل نداشته باشی فقط بخای ک بچشت جنسیتش جیزی ک میخای بشه انجام میدم بچا اولتم باشه؟

بله عزیزم، من دکتر خودم دیدم برای دو سه نفر انجام داد 

بوی بهبود ز اوضاع جهانم می شنوم...                            مانده ام کشور من جزء جهان نیست چرا! 
من دو هفته پیش انجام دادم تخمک کشی کل مراحل ای وی اف میشه ۲۰ تومن ده تومنم تعیین جنسیته البته من تبر ...

عزيزم شما مشكلتون چي بود من ذخيرم ٠/١ هست به نظرت طبيعي باردار ميشم يا زودتر برم سراغ اي وي اف

واسه نازایی قبول میکنن نه تعیین جنسیت

نه گلم ربطی نداره من دکتری که میرم یه خانوم سن بالا میاد میگفت سه تا دختر دارم شوهرم به زور آورده واسه ای وی اف که پسردار بشم دکتر هم گفت بله میشه 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
بله میشه  ولی هزینش بالا هست  بین ۲۰تا۸۰تومن . بهتره واسه تعیین جنسیت ۳ماه قبل از اقدام ...

بله از ای وی اف که واسه نازایی انجام میشه هزینه ش بیشتره

همکار همسر انجام داده بودن

چهل میلیون

دو سال پیش

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
من خواستم اینده انجام بدم اما پشیمونم مث اینک میگن اضافه اسپرم تخمک هارو نمیدن واهدامیکنن ویا میفروش ...

نه بابا مگه الکیه 

ازت سوال می کنن، دوست داشتی می تونی فریز کنی

بوی بهبود ز اوضاع جهانم می شنوم...                            مانده ام کشور من جزء جهان نیست چرا! 
عزيزم شما مشكلتون چي بود من ذخيرم ٠/١ هست به نظرت طبيعي باردار ميشم يا زودتر برم سراغ اي وي اف

من خودم پلیکیستیک هستم شوهرمم اسپرمش فقط ۲درصده ۹۸ درصد مرده اس والا نمی‌دونم باید پیش یه دکتر خیلی خوب بری 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
من دو هفته پیش انجام دادم تخمک کشی کل مراحل ای وی اف میشه ۲۰ تومن ده تومنم تعیین جنسیته البته من تبر ...

خب طرف مشکل نداره فقط ی تخمک میکارن دیگ چون مشکلی نداره فقط جنسیت میخاد