2777
2789

من با اهنگ بوی ماه مهر یاد سختیای مدرسه میفتم ۷ مهر و شروع مدارس خیلی بدم میاد از این آهنگ 😂

خدایا فقط خودت از دلم خبر داری مثل همیشه همه چیو سپردم به خودت فقط خودت درستش کن💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ عمه خوبیه ک با ای آهنگ یادش میافتی😂😂😂

خیلیییییی خوبه😂😌یعنی چی بگم خدا یه همچین عمه ای رو نصیب همه کنه.

از هیچ کس دریغش نکنه.

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.
خیلیییییی خوبه😂😌یعنی چی بگم خدا یه همچین عمه ای رو نصیب همه کنه. از هیچ کس دریغش نکنه.

توروخدا اگه واقعا خیلی خوووووووبهههههه ما نمیخوایمش اینهمه خوبی رو بخدا نمی‌تونیم هضم کنیم نکن اینکار رو با ما😂😂😂

توروخدا اگه واقعا خیلی خوووووووبهههههه ما نمیخوایمش اینهمه خوبی رو بخدا نمی‌تونیم هضم کنیم نکن اینکا ...

واااا مگ میشه؟ مگ من خود خواهم؟ اصلااا😂☹️.

همه باید یه دونه عمه اینطوری داشته باشن.

قانون جذب گوارش بالاس نگران هضمش نباش!😂🪓.

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.
😂😂😂😂دمتون گرم حالمو عوض کردید اصن

دلت عمه منو خواست؟ بخدا برات پستش میکنم درب منزل😂🪓

من ازت خواهش میکنم تو ای ی مورد مثل تکخورا باش🙏🏻😂

خواهش شما در دسترس پذیرفتن نیست:)

مگ داریم؟ مگ میشه؟ انسانیت هنوز زنده اس😂🎈

خواهش شما در دسترس پذیرفتن نیست:) مگ داریم؟ مگ میشه؟ انسانیت هنوز زنده اس😂🎈

بعدشم همون عمه های فلان فلان شده بابام واس ما کافیه س تان ت هم میخوای مااشلا تو خانومی و .... کم ندارن انقد ک اینا خوبن 😂😂😂😂 ینی تو هر خونه ای ی دونه باید باشه حداقلش 

بعدشم همون عمه های فلان فلان شده بابام واس ما کافیه س تان ت هم میخوای مااشلا تو خانومی و .... کم ندا ...

الهی عزیزم بمیرم برات😔😂:) 

باشه چشم این سری دلم ب رحم اومد.

اما ببین عمه منو نبردی گول خوردی.

فداش بشم از بس این خوبههه😎😂.

مایه افتخار منِ ک برادر زاده همچین بانویی شدم.💪😌😂

الهی عزیزم بمیرم برات😔😂:)  باشه چشم این سری دلم ب رحم اومد. اما ببین عمه منو نبردی گول خورد ...

ت چرا بمیری عمه های بابام پیش مرگت شن اصلا الهی فدات شن🤣🤣🤣 چقد ت خوبی دختررررر خدا حفظت کنه😂❤️

ت چرا بمیری عمه های بابام پیش مرگت شن اصلا الهی فدات شن🤣🤣🤣 چقد ت خوبی دختررررر خدا حفظت کنه😂❤️

ن نگو عمه ها تاج سرن😂😍:)

فداییتم من...!

خوبی از خودته.♥️😍😂والا همه ب من میگن سلیطه عمه رفته ( شبیه عمه امم گویا 😂😍 )