fatibss مدیر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 109 عنوان خاطره | مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 35 پست با چ اهنگی یاد خاطراتتون میوفتید خودم رضا پیشرو نیلوفر ابی😭خیلیی قشنگه 1401/07/28 | 20:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
janan_2 عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1597 منم با آهنگ دپرس یاد عمم میوفتم.😂😜 چ عمه خوبیه ک با ای آهنگ یادش میافتی😂😂😂
love_rh عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 31 من با اهنگ بوی ماه مهر یاد سختیای مدرسه میفتم ۷ مهر و شروع مدارس خیلی بدم میاد از این آهنگ 😂 خدایا فقط خودت از دلم خبر داری مثل همیشه همه چیو سپردم به خودت فقط خودت درستش کن💕
zahratoon عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 3754 چ عمه خوبیه ک با ای آهنگ یادش میافتی😂😂😂 خیلیییییی خوبه😂😌یعنی چی بگم خدا یه همچین عمه ای رو نصیب همه کنه.از هیچ کس دریغش نکنه. هوا بد است، تو با کدام باد میروی؟چ ابر تیرهای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمیشود.
janan_2 عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1597 خیلیییییی خوبه😂😌یعنی چی بگم خدا یه همچین عمه ای رو نصیب همه کنه. از هیچ کس دریغش نکنه. توروخدا اگه واقعا خیلی خوووووووبهههههه ما نمیخوایمش اینهمه خوبی رو بخدا نمیتونیم هضم کنیم نکن اینکار رو با ما😂😂😂
fatibss مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 109 خیلیییییی خوبه😂😌یعنی چی بگم خدا یه همچین عمه ای رو نصیب همه کنه. از هیچ کس دریغش نکنه. 😂😂😂😂دمتون گرم حالمو عوض کردید اصن
zahratoon عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 3754 توروخدا اگه واقعا خیلی خوووووووبهههههه ما نمیخوایمش اینهمه خوبی رو بخدا نمیتونیم هضم کنیم نکن اینکا ... واااا مگ میشه؟ مگ من خود خواهم؟ اصلااا😂☹️.همه باید یه دونه عمه اینطوری داشته باشن.قانون جذب گوارش بالاس نگران هضمش نباش!😂🪓. هوا بد است، تو با کدام باد میروی؟چ ابر تیرهای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمیشود.
janan_2 عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1597 واااا مگ میشه؟ مگ من خود خواهم؟ اصلااا😂☹️. همه باید یه دونه عمه اینطوری داشته باشن. قانون ... من ازت خواهش میکنم تو ای ی مورد مثل تکخورا باش🙏🏻😂
zahratoon عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 3754 😂😂😂😂دمتون گرم حالمو عوض کردید اصن دلت عمه منو خواست؟ بخدا برات پستش میکنم درب منزل😂🪓 هوا بد است، تو با کدام باد میروی؟چ ابر تیرهای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمیشود.
zahratoon عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 3754 من ازت خواهش میکنم تو ای ی مورد مثل تکخورا باش🙏🏻😂 خواهش شما در دسترس پذیرفتن نیست:)مگ داریم؟ مگ میشه؟ انسانیت هنوز زنده اس😂🎈 هوا بد است، تو با کدام باد میروی؟چ ابر تیرهای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمیشود.
janan_2 عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1597 خواهش شما در دسترس پذیرفتن نیست:) مگ داریم؟ مگ میشه؟ انسانیت هنوز زنده اس😂🎈 بعدشم همون عمه های فلان فلان شده بابام واس ما کافیه س تان ت هم میخوای مااشلا تو خانومی و .... کم ندارن انقد ک اینا خوبن 😂😂😂😂 ینی تو هر خونه ای ی دونه باید باشه حداقلش
zahratoon عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 3754 بعدشم همون عمه های فلان فلان شده بابام واس ما کافیه س تان ت هم میخوای مااشلا تو خانومی و .... کم ندا ... الهی عزیزم بمیرم برات😔😂:) باشه چشم این سری دلم ب رحم اومد.اما ببین عمه منو نبردی گول خوردی.فداش بشم از بس این خوبههه😎😂.مایه افتخار منِ ک برادر زاده همچین بانویی شدم.💪😌😂 هوا بد است، تو با کدام باد میروی؟چ ابر تیرهای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمیشود.
janan_2 عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1597 الهی عزیزم بمیرم برات😔😂:) باشه چشم این سری دلم ب رحم اومد. اما ببین عمه منو نبردی گول خورد ... ت چرا بمیری عمه های بابام پیش مرگت شن اصلا الهی فدات شن🤣🤣🤣 چقد ت خوبی دختررررر خدا حفظت کنه😂❤️
zahratoon عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 3754 ت چرا بمیری عمه های بابام پیش مرگت شن اصلا الهی فدات شن🤣🤣🤣 چقد ت خوبی دختررررر خدا حفظت کنه😂❤️ ن نگو عمه ها تاج سرن😂😍:)فداییتم من...!خوبی از خودته.♥️😍😂والا همه ب من میگن سلیطه عمه رفته ( شبیه عمه امم گویا 😂😍 ) هوا بد است، تو با کدام باد میروی؟چ ابر تیرهای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمیشود.
janan_2 عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1597 ن نگو عمه ها تاج سرن😂😍:) فداییتم من...! خوبی از خودته.♥️😍😂والا همه ب من میگن سلیطه عمه رفته ( ... 🤣🤣🤣🤣عزیزمممم وای ک چقد از دستت خندیدم