2777
2789
عنوان

درمان شپش

20244 بازدید | 75 پست

تو این تاپیک خواستم تجربه خودمو بذارم خدمتتون. 

من شپش سر رو بدون هیچ شامپوی حشره‌کش یا مایونز و سرکه و اسفند و کوتاهی مو درمان کردم.

چیزی که در مورد شپش وجود داره اینه که به شدت مسریه و اگه این حشره ترسناکو تو موهاتون دیدید خجالت نکشید هر فرد غیر کچلی بهش ممکنه مبتلا بشه و خصوصا تو آخرای تابستون خیلی شایعه. از اونجایی که من با آدمای زیادی بخاطر شغلم سر و کار دارم بعید نیست که با شیوعش بگیرم.

از اونجایی که اگزما دارم و بدنم به شدت دون دون میشه خیلی شک نکردم به اینکه چیزی تو سرم باشه تا اینکه تو شونه‌ام پیدا کردم بنابراین من حدود یک ماه آلوده بودم و خبر نداشتم و سرم پر شپش و رشک شده بود.

من درمان شپش رو به دو بخش تقسیم می‌کنم:

یک. از بین بردن حشره

برای از بین بردن حشره اول باید یه ماده چرب به موهاتون بزنید. این میتونه سس مایونز، روغن یا سرم‌های مخصوص شپش باشه که باعث خفه شدن اونا میشه. بعد با برس معمولی گره موهاتون رو باز کنید و بعد حتما از شونه فلزی ضد شپش استفاده کنید و تمام حشرات رو بیرون بکشید این کار خیلی حوصله میخواد و چه بسا تا دو سه روز طول بکشه تا همرو پیدا کنید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو: از بین برون رشک

این بخش زحمت بیشتری داره حالا که سرتون کاملا از حشره پاک شده. شما باید هر روز این روتین رو انجام بدین:

1. برید حموم و با شامپوی نرم کننده گره موهارو باز کنید و شونه بکشید (شونه فلزی مخصوص فقط)

2. از حموم که اومدید بیرون حتما اتومو بکشید

3. یه آینه که تصور رو بزرگ میکنه جلوتون بذارید و اون تخمایی که نتونستید با اتومو بکشید رو با ناخون بیرون بکشید.

تا 3 هفته حداقل هر روز باید تکرار کنید تا نوزادا و رشک از بین بره

و در آخر تمیز کردن وسایل:

من فکرشم نمیکردم تو اتاقم بمونن ولی در کمال تعجب تو تخت و وسایل شخصیتون باقی میمونن

اول جاروبرقی بکشید کل اتاقای رو

دو همه جا پیف پاف بزنید به سرتون نزنیدا فقط وسایل. پیف پاف خیلی قویه خشکشون میکنه

تا دو هفته تمام لباساتونو اول اتو کنید بعد بپوشید.

هر شب قبل خواب بالش و پتورو اتو بکشید.

اگه با رعایت کردن این موارد باز هم شپش پیدا کردید حتما با کسی که آلوده اس ارتباط دارید و مجددا آلوده میشید خودتون.

برای همین اگه هر روز شونه کشیدن رو جدی بگیرید بعد دو سه هفته شرش کامل کنده میشه.

امیدوارم به دردتون بخوره.