2777
2789
عنوان

درمان شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 20251 بازدید | 75 پست
مرسی عزیزم منم دخترم شپش زده اینقد سرکه میزنیم دیگه نابود شدیم 😔 از لحاظ روحی کامل بهم ریختم 

راهش فقط شونه کردن و اتومو کشیدنه 

اول باید مطمئن بشید همه حشرات رو بیرون کشیدید و وسایل خونه آلوده نیست

اخه شوهرم که موهاش کمه هم داره به کوتاهی نیست عزیزم ..کلی من و دخترم به موهامون رسیدگی کردیم خیلی بل ...

وای چطوری میگیرین من دخترم عید گرفت البته زود دیدم فقط چند تا بود همه چیزو شستم وموهای دخترمم با موزر زدم 

🥀بنام خداوند رنگین کمان🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قطره معجزه زدم الان یه ماهه فعلا که اثری نیست 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

اوه اینا خیلی سخته فقط برین عطاری یه روغن یه شامپو میده بایه بار استفاده تمامشون نابود میشن روغنش سیا رنگه تقریبا 

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
راهش فقط شونه کردن و اتومو کشیدنه  اول باید مطمئن بشید همه حشرات رو بیرون کشیدید و وسایل خونه ...

روزی یه بار کل خونه رو سم میزنم بعدشم جارو برقی دیسک کمرم دارم حالا این وسطا مریضی جدیدیم گرفتیم همین انفولانزا دیگه واقعا تواننن ندارم به سختی کار میکنم 

من خودم وبچه هام هم تو سرمون شپش بود همه راهها رو امتحان کردم سس مایونز سرکه شامپو مخصوص کوتاه کردن مو ولی بازم بود .یه محلول به اسم معجزه بود اسمش از عطاری گرفتم گفت تو هفت جای سرت یه قطره بریز 24 ساعت بمونه بعد بشور با اون همه شپش و رشکا رفتن

وای چطوری میگیرین من دخترم عید گرفت البته زود دیدم فقط چند تا بود همه چیزو شستم وموهای دخترمم با موز ...

ولا تعریف از خود نباشه اینقد تمیزیم که نگو نمیدونم حتما با یه فرد الوده ارتباط داشتیم یا مدرسه دخترم 

اخه شوهرم که موهاش کمه هم داره به کوتاهی نیست عزیزم ..کلی من و دخترم به موهامون رسیدگی کردیم خیلی بل ...

عزیزم منم خودم تجربه کردم فقط یک هفته هرروز حمام داغ شامپو بزن بزار تا ۱۰ دقیقه بمونه بعد با شونه شونه بکش با موهای شامپویی مطمئنا دو سه روزه همش از بین میره

مرسی عزیزم منم دخترم شپش زده اینقد سرکه میزنیم دیگه نابود شدیم 😔 از لحاظ روحی کامل بهم ریختم 

سرکه نزن روغن زیتون و شونه مخصوص لیندان بزن 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

ولا تعریف از خود نباشه اینقد تمیزیم که نگو نمیدونم حتما با یه فرد الوده ارتباط داشتیم یا مدرسه دخترم ...

خدا کمکت کنه خیلی بده من اصلا عید دیدم موهای دخترم داشتم گریه میکردم روز سوم عید وشپش😑😑

🥀بنام خداوند رنگین کمان🥀
منم از این استفاده کردم کلا ریشه کن شد هیچ زحمتی هم نداشت

دیگه برنگشت برای شما عزیز