2777
2789
عنوان

خواهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 46 پست
به شوهرت بگو لزومی نداره همه کارای خونواده تو بکنه در ضمن وقتی به شوخی میزنه و میگه باز این اومد تو ...

شوهرم از خوبیشه ک کاری بهش میگن انجام میده 

اره گاهی حتی خودمم میگم نیازی نیس توبری بذار ب داداشم بگم وقتی اون هست تو نرو 

متاسفانه من ناراحت میشم هیچی نمیتونم فقط از اتاقشون‌ میرم و تا وقتی برگزدم خونه دیگ سعی میکنم حرفی باهاش نزنم

خدا رو شکر خواهر ندارم وگرنه امروز فوبیای خواهر میگرفتم چرا از خودش نمیپرسی دلیل این کارش چیه

چیزی نمیگه پرسیدم قبلا، یبار تو دوران عقد گف ک ازینک هربار میاد باید چادر بپوشم و فلان راحت نیستم خوشم‌نمیاد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چیزی نمیگه پرسیدم قبلا، یبار تو دوران عقد گف ک ازینک هربار میاد باید چادر بپوشم و فلان راحت نیستم خو ...

چ حرف بیخودی بگو منم فردا ک تو شوهر کردی همینجوری و بدتر با شوهرت رفتار میکنم 

شاید حجاب کردن سختشه من جات بودم ب شوخی میگفتم چرا نیام،اینجا هم خونه بابا توعه هم بابای من،من زیاد ...

تو دوران عقد ک بودیم یبار این حرفو زد ک باید چادر بپوشم گرمم میشه راحت نیستم و فلان 

والا هرکی میاد خونمون همینجوریه میره تو اتاق درنمیاد فرق نمیکنه محرمه یا نامحرم با شوهر من دیگ بدتر 

عزیزم نباید رفت و آمدت در حدی باشه که آرامششون رو بهم بزنی و من کاملا درک می کنم حضور شوهرت اونم شب ...

قبلا یبار در هفته بود،ولی تو بارداریم خودم نمیتونم اشپزی کنم دیگ از مهر سرکار هم میرم روزای که شبفت صبح باشم دیگ وقت هم نمیکنم چیزی بپزن  خونه مامانم نزدیکه برای ناهار میایم اینجا 

امشبم بابام زنگ زد با شوهرم کار داشت اومدیم وگرنه شبا خیلی خیلی کم پیش میاد بیایم 

خوبه باز شما ب شوخی میگی خواهرای من اخم کنم میگن تو یکی پاشو برو اتاقت 😂😂😂 معلوم نیست امروز چه مر ...

پس من مامانم همیشه طرف منه 

من کم پیش میاد اخم کنم و چیزی بگم کسی ناراحت بشه کلا بچه اروم خانواده منم ک هیچم خوب نیس🤦🏻‍♀️

خودتو بذار جای خواهرت شاید مثلا زیاد میمونید معذبه و راحت نیست مجبوره مهمون داری کنه جلو همسرت ... ا ...

خب اصن بیرون نمیاد از اتاقش ک دیگ بخاد مهمون داری کنه 

ادم کسی میاد خونش حداقل برا سلام کردن میاد بیرون 

چ حرف بیخودی بگو منم فردا ک تو شوهر کردی همینجوری و بدتر با شوهرت رفتار میکنم 

برنامم دقیقا همینه ک وقتی شوهر کرد منم رفتارای خودشو بکنم ببینه چقد ادم ناراحت میشه و جلو شوهرش شرمنده میشه

خب اصن بیرون نمیاد از اتاقش ک دیگ بخاد مهمون داری کنه  ادم کسی میاد خونش حداقل برا سلام ک ...

بخاطر اینکه راحت نیست اینکارو میکنه شماهم که گفتی هر روز چون بارداری اونجایی وگرنه کینه و ناراحتی نداره ازتون تو به مامانت بگو غیرمستقیم که مثلا این باز تو اتاقه تا اون به خواهرت بگه حداقل برای سلام احوال پرسی بیاد بیرون

اوّلِ اين امّت، با «زهد» و «يقين» ساخته شد و آخر آن، با «بخل» و «آرزو» نابود مى شود...
هرچقدرم بگه باز مطمعنم که این رفتاراش ازحسودی و بی اعصابی بخاطر مجردیشه

نمیدونم والا

اخه حتی همسایه ای یا عمه ام یا فامیلی میاد هم همینجوره 

ولی با شوهر من  ک مثلا عضو خانواده اس دیگ بدتر ،نباید اینجوری بکنه 

بخاطر اینکه راحت نیست اینکارو میکنه شماهم که گفتی هر روز چون بارداری اونجایی وگرنه کینه و ناراحتی ند ...

از دوران نامزدی همینجوریه تا به الان 

هروز نیستم فقط روزایی ک صبح کارم و شوهرم عصر کار نمیرسم ناهار درست کنم‌ مامانم درست میکنه ،فقط ناهار اونجاییم دیگ‌برمیگردیم یا من میمونم شوهرم برمیگرده جوری نیس ک معذب بشه شوهرم همش اونجاس

نمیدونم والا اخه حتی همسایه ای یا عمه ام یا فامیلی میاد هم همینجوره  ولی با شوهر من  ک م ...

خواهرای منم یه دوره اینطور بودن،۱۸-۱۹ سالشون بود،برا سلامم نمیومدن،منم میرفتم صداشون میکردم میگفتم باید بیاید سلام و احوالپرسی کنید بعدش نخواستین نشینین عذرخواهی کنین برین توی اتاق،دیگه گیر میدادم میومدن،اما الان بزرگتر شدن دیگه کامل میشینن و نمیرن،البته من پدرو مادرم فوت شدن من خواهر بزرگه ام

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷